KAUNEUSHOITOLA

Greenlips Beautyn kauneushoitola on paikka jossa mieli ja keho saavat lempeää hoitoa. Täältä löydät kaikenlaisia hoitoja päästä varpaisiin. Jokaisessa hoidossa on ripaus iloisuutta, rentoutta, hyvää oloa sekä ihoa hoitavaa luonnonkosmetiikkaa. Luomuhoitolassa meille on tärkeää, että sinulla ja ihollasi on hyvä olla ja teemme parhaamme sen eteen. Ota siis aikaa itsellesi ja tule hoitamaan hipiää ja mieltä.

 

PALVELUT

Kasvohoidot - hieronnat - sokeroinnit - käsi- ja jalkahoito - ripsien ja kulmien värjäys

 

KASVOHOIDOT

Kasvohoidoissa meillä on käytössä kaksi luonnonkosmetiikkasarjaa: Green Skincare ja Esse Organic Skincare -sensitive linja. Esse kasvohoitoja tarjoaa tällä hetkellä ainoastaan Maiju.

Valitsemme sarjan aina yhdessä kanssasi, ihon tarpeiden perusteella. Kasvohoitoihin voit valita aina lisäpalveluita halutessasi. 


Green skincare on ranskalainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyy bioteknologia, luomu ja luonnonmukaiset ainesosat. Herkullinen, luonnosta saatu tuoksumaailma luodaan Provencessa. Sarjasta löytyy jokaisen iholle sopivat tuotteet; Hydra kuivan ihon hoitolinja, Sensi herkän ihon hoitolinja, Purmat sekaihon hoitolinja, Purity + epäpuhtaan/akneihon hoitolinja, Youth 30+ ihon anti-age hoitolinja ja Youth + ikääntyneen ihon anti-age hoitolinja. Sarja on Ecocert- ja Cosmos-sertifioitu. 


Esse Organic Skincare on probioottinen ihonhoitosarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin. 

Esse Sensitive-linja on erinomainen jos ihosi on herkkä, tulehtunut, tai kärsit jostain iho sairaudesta, kuten atopia, akne, rosacea tai perioraalidermatiitti. 

Esse on Ecocert-luomusertifioitu sarja. Yritys on hiilivapaa, sekä Phyto Trade African kumppariyritys. Tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä testata eläimillä. 

 

VALITSE SOPIVIN KASVOHOITO TÄHÄN HETKEEN

1 H KASVOHOITO + 30 MIN KONSULTAATIO

99 €

Suosittelemme hoitoa ensi kertaa hoitolaan tulevalle tai sinulle, joka haluat aloittaa matkan kohti tervettä ja hyvinvoivaa ihoa! 

Hoidon aluksi istumme yhdessä alas ja kartoitamme ihosi historiaa ja nykyhetkeä, tämänhetkisen ihonhoitorutiinisi, hoitotottumukset, sekä mahdolliset allergiat ja sairaudet. 

Kartoituksen jälkeen teemme mahdollisuuuksiesi mukaan suunnitelman miten ihoasi lähdetään hoitamaan. Konsultaation jälkeen teemme noin tunnin mittaisen kasvohoidon, jonka jälkeen saat jatkosuositukset hoitoihin, sekä kotihoitoon.

Hoito sisältää kartoitus, alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, tarvittaessa ihonpuhdistus, naamio, hieronta, seerumi, sekä hoitovoide. 

1 H KASVOHOITO

80 €

Sopii ylläpitohoidoksi tai kun aikaa on rajallisesti. 

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, kevyt ihonpuhdistus, naamion aikana kevyt niska-hartiahieronta, seerumi ja hoitovoide.

1 H 30 MIN KASVOHOITO

95 €

Täydellinen kasvohoito, jossa tehdään tarpeen mukaan ihonpuhdistus, sekä hierotaan kasvot-ja niska-hartiaseutu.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, ihonpuhdistus, kasvojen ja niska-hartiaseudun hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoide.

2 H HEMMOTTELUKASVOHOITO

139 €

Runsaasti hierontaa sisältävä hemmottelukasvohoito lahjana itselle. Hoidon alussa jalkaterät kääritään lämpimiin pyyhkeisiin, tehdään yläselän hieronta, jota seuraa yksilöllinen kasvohoito. Hoidon aikana hierotaan kasvot, niska-hartia, sekä jalanpohjat.


Hoitoon kuuluu: lämpimät pyyhkeet jalkapohjille, selän hieronta, alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, naamio, kasvojen-, ja niska-hartiaseudun sekä jalkapohjien hieronta, seerumi ja hoitovoide.

45 MIN KASVOHIERONTA

 50 €

Hemmotteleva kasvohieronta parantaa nestekiertoa, ihon väriä, rentouttaa lihaksia, sekä poistaa turvotusta. 
Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kasvojen ja dekolteen hieronta, seerumi ja hoitovoide.

30 MIN GUA SHA KASVOHIERONTA

45 €

Hieronnassa käytetään erityistä gua sha-hierontakiveä, ja sillä tehdään sivelevää hierontaa kasvoille,kaulalle ja dekolteelle lymfakierron mukaisesti. Hieronta poistaa tehokkaasti turvotusta, kirkastaa ja kohottaa kasvoja.  

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kasvojen+kaulan+dekolteen hieronta gua sha-hierontakivellä, seerumi ja hoitovoide. 

60 MIN SELÄN IHONPUHDISTUS

80 €

Hoito sisältää selän alueelle tehtävän alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, sekä naamion- jonka vaikutusajalla hieromme pään.

 

050 5448004

Kalevantie 8, 20520 Turku, Finland