YIN YOUR SKIN®PRO- KOSMEETTINEN GUA SHA

Mitä on kosmeettinen gua sha?

Kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät perinteisen kiinalaisen lääketieteen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoito tehdään gua sha-lastoilla. Kestävien tulosten saamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Kosmeettinen gua sha on erinomainen itsehoitokeino, joten pääset hoitojen aikana myös aistimaan millaisella painolla hoitoa tulisi tehdä. 

Miksi?

Kosmeettinen gua sha parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteiden virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin. Se stimuloi fibroblastisolujen toimintaa, jotka paitsi vastaavat kollageenin ja elastaanin, myös kosteuttavan soluväliaineen tuotannosta. Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon, poistaa turvotusta ja yksinkertaisesti saa tukkoisen ihon taas toimimaan!

Kenelle?

Mielettömän hyvä hoito kaikille, jotka haluavat hehkuvan ihon, sekä samalla totaalirentoutuksen!

Erityisesti koen hoidon lisäävän arvoa ongelmaihojen hoitoon, sillä nyt pystytään vaikuttamaan ihon uusiutumiseen, sekä "toimimiseen" siellä, mihin yksistään ihonhoitotuotteet eivät yllä.

Lisää tietoa metodista, sekä valtuutetut tekijät löydät Katja Kokon blogista, sekä nettisivuilta YinYourSkin.fi.

olohuone-hoitola-(30-of-67).jpg

YIN YOUR SKIN® PRO - KOSMEETTISEN GUA SHAN KASVOHOITO 2H

149 €

Täysin uniikki kasvohoitoelämys!

Tämä hoito vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa ajantaju katoaa, mieli ja keho saa vaipua rentoutuksen tilaan.


Hoito sisältää kasvohoidon, sekä pitkän n. yhden tunnin mittaisen kosmeettisen gua shan ja rentouttavan päähieronnan.Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen gua shan tekniikka parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin. Se stimuloi fibroblastisolujen toimintaa, jotka paitsi vastaavat kollageenin ja elastaanin, myös kosteuttavan soluväliaineen tuotannosta. Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon, poistaa turvotusta ja yksinkertaisesti saa tukkoisen ihon taas toimimaan. Aktivoimalla parasympaattista hermostoa, saadaan stressihormoni kortisoli laskuun ja koko kehon tulehtustilaa laskemaan.

Hieronta tehdään gua sha-lastoilla. Kestävien tulosten saamiseksi suositellaan sarjahoitoa, lue lisää TÄSTÄ.

Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen gua shan tekniikkaa saa hoidoissaan käyttää vain koulutuksen käyneet valtuutetut tekijät. Maiju on Turun ensimmäinen kosmeettiseen gua shaan kouluttautunut kosmetologi.


Hoito alkaa rauhoittavilla paineluilla ja jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Syvärentoutuksen tilaan laskeudutaan pitkällä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen kosmeettisella gua shalla. Naamion aikana pääset nauttimaan rentouttavasta päähieronnasta. Loppuun käsitellään gua sha lastalla myös päänahka.

Lopuksi kasvoille levitetään kasvovesi, seerumi ja hoitovoide.


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, n. 1h kosmeettinen gua sha, naamio, päähieronta, seerumi ja hoitovoide.


Huom. jos kaipaat mekaanista ihonpuhdistusta, valitsethan lisäpalveluista ”Mekaaninen ihonpuhdistus 15min-30min”

olohuone-hoitola-(59-of-67).jpg

3X YIN YOUR SKIN® PRO -KOSMEETTINEN GUA SHA

325 €

(Sarjahoidolla säästät 32e)


Sarjahoito sisältää kolme hoitokertaa.

Varausohjeet: Varaa nettiajanvarauksesta ”3x Yin Your Skin® Pro kosmeettinen gua sha sarjahoito”, sekä kaksi kappaletta ”Sarjahoidon yksikkökerta” aikaa  n. 1-2vko välein toisistaan.

Vaihtoehtoisesti voit varata sarjahoidon ja voimme sopia ensimmäisen kerran yhteydessä kaksi seuraavaa hoitokertaa.


Jokainen hoitokerta sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kasvovesi+öljy ja/tai voide ja n. 1h kosmeettinen gua sha dekolteen, kaulan ja kasvojen alueelle.

olohuone-hoitola-(32-of-67).jpg

5X YIN YOUR SKIN®PRO- KOSMEETTINEN GUA SHA

535 €

(Sarjahoidolla säästät 60e)


Sarjahoito sisältää viisi hoitokertaa.

Varausohjeet: Varaa nettiajanvarauksesta ”5x Yin Your Skin® Pro kosmeettinen gua sha sarjahoito”, sekä neljä  ”Sarjahoidon yksikkökerta” aikaa n. 1-2vko välein toisistaan.

Vaihtoehtoisesti voit varata sarjahoidon ja voimme sopia ensimmäisen kerran yhteydessä  seuraavaat neljä hoitokertaa.


Jokanen hoitokerta sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kasvovesi+öljy ja/tai voide ja 1h kosmeettinen gua sha dekolteen, kaulan ja kasvojen alueelle.

yin-your-skin-kosmeettinen-guasha-turku.jpg

YKSILÖVALMENNUS YIN YOUR SKIN® PRO- KOSMEETTISEN GUA SHAN TEKNIIKKAAN 45MIN

59 €

Maiju Kaataja, Turun ensimmäinen valtuutettu Yin Your Skin® Pro- Kosmeettisen Gua Shan ammattilainen on käyttänyt satoja tunteja metodin oppimiseen ja tekee asiakkaille hoitoja viikoittain. Jos haluat oppia tekemään kosmeettista gua shaa itse, Maiju tarjoaa myös yksilövalmennuksen tekniikan opetukseen. Valmennus sisältää lähtötasostasi riippuen lyhyen- tai pitkän kosmeettisen gua shan tekniikan opetuksen. Saat kotiisi teksi-ja kuvaversion vaihe vaiheelta. Voit ottaa yksilövalmennukseen mukaan oman gua sha-lastasi tai halutessasi ostaa sen paikanpäältä. Saat varattua yksilövalmennuksen myös kasvohoidon/sarjahoidon yhteyteen lisäpalveluista.