MEIKKISTUDIO

Greenlips Beauty meikkistudiossa loihditaan näyttävät meikkaukset ammattitaidolla ja ilolla. Haluamme tuoda parhaat puolesi esille ja tehdä helpoksi upealta näyttäminen minne vaan olet menossa. 

Meikkikonsultaatiomme ovat suuressa suosiossa, sillä meillä on yli 9 vuoden kokemus luonnonkosmetiikasta ja reilusti enempi kosmetiikan saralta.


Meikkistudiomme palveluita ovat arki- ja juhlameikit, meikkiopastukset, kurssit sekä meikki- ja ihonhoitokonsultaatiot. 

Meikkistudioomme voit varata etukäteen myös puolen tunnin maksuttoman shoppailuajan myymälämme aukioloaikana itsellesi, jossa voimme yhdessä valita sinulle esimerkiksi piirteitäsi korostavat meikkisävyt tai opetella erilaisia meikkitekniikoita.

 

ANNA SISÄISEN KAUNEUDEN NÄKYÄ

MEIKKAUS

60 €

(sisältää halutessasi irtoripset/irtoripsitupsut)

Toteutamme sinulle toivomasi kauniin luonnonkosmetiikkameikin arkeen sekä juhlaan. Käytössämme on huipputason tuotesarjat sekä taidokkaat meikkaajat.

UND GRETEL MEIKKIKONSULTAATIO

150€

Kun vaadit tuotteiltasi pro-laatua, ylellisyyttä sekä upeita, muodikkaita ja trendikkäitä värisävyjä. Sarja sopii erityisen hyvin +30-vuotiaille. Brändin tuotteiden käyttö on superhelppoa, mutta tarkkaan harkittujen koostumusten ansiosta se antaa upean mahdollisuuden meikillä leikittelyyn. Jokaisen himomeikkaajan unelmabrändi!

Saat valita konsultaation hinnasta 50% tuotteita mukaasi.

UOGA UOGA MEIKKIKONSULTAATIO

90€

Uoga Uogan mineraalimeikit sopivat luonnollisten ja maanläheisten sävyjen rakastajille. Kuulas, raikas ja mattainen lopputulos, tehokkaita marjoja hyödyntäen. Sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle ja sekaiholle. Mineraalimeikit hurmaavat nopeakäyttöisyydellään ja pehmeän luonnollisella lopputuloksellaan.

Saat valita konsultaation hinnasta 50% tuotteita mukaasi.

IHONHOITOKONSULTAATIO

90€

Konsultaatiossa käymme läpi ihonhoidon peruspilarit, ihollesi sopivat tuotteet sekä kokonaisvaltaisesti ihon hyvinvointiin vaikuttavat tekijät. Valitsemme hoitotuotteet kotikäyttöön ja opastamme tuotteiden käytössä. Olipa ihosi sitten tavalla tai toisella "kiukutteleva", tai ns. helppo, meiltä löydät monipuolista tietotaitoa ja laadukkaita tuotteita ihosi parhaaksi!


Saat valita konsultaation hinnasta 50% tuotteita mukaasi.

MEIKKIKURSSI

180€

Järjestämme rentoja max. 10 hengen meikkikursseja tunnelmallisessa putiikissamme Turussa. Kahden tunnin aikana Sinä ja ystäväsi pääsette tekemään itsellenne hehkuvan meikin Uoga Uoga -mineraalimeikeillä. Kauneusammattilaisemme opastavat meikin teossa vaihe vaiheelta, ja saat parhaimmat niksit Sinun parhaiden piirteidesi korostamiseen. Ja mikä parasta, saat jakaa meikkauksen ihanuuden parhaiden ystäviesi kanssa!


Mineraalimeikkikurssin kesto:  2 h. 

Tarjoamme meikkikoulun aikana pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä. Halutessanne voitte ottaa mukaanne myös omia herkkuja. Tule viettämään laatuaikaa polttariporukalla, työporukalla tai ihan vaan ystävien kesken!

lifestyle-tuotekuvaus-greenlips-beauty-(