top of page

MEIKKISTUDIO

Greenlips Beauty meikkistudiossa loihditaan näyttävät meikkaukset ammattitaidolla ja ilolla. Haluamme tuoda parhaat puolesi esille ja tehdä helpoksi upealta näyttäminen minne vaan olet menossa. 

Meikkikonsultaatiomme ovat suuressa suosiossa, sillä meillä on yli 9 vuoden kokemus luonnonkosmetiikasta ja reilusti enempi kosmetiikan saralta.


Meikkistudiomme palveluita ovat arki- ja juhlameikit, meikkiopastukset, kurssit sekä meikki- ja ihonhoitokonsultaatiot. 

Meikkistudioomme voit varata etukäteen myös puolen tunnin maksuttoman shoppailuajan myymälämme aukioloaikana itsellesi, jossa voimme yhdessä valita sinulle esimerkiksi piirteitäsi korostavat meikkisävyt tai opetella erilaisia meikkitekniikoita.

ANNA SISÄISEN KAUNEUDEN NÄKYÄ

MEIKKAUS

60 €

(sisältää halutessasi irtoripset/irtoripsitupsut)

Toteutamme sinulle toivomasi kauniin luonnonkosmetiikkameikin arkeen sekä juhlaan. Käytössämme on huipputason tuotesarjat sekä taidokkaat meikkaajat.

MEIKKIKONSULTAATIO

150€

Kun vaadit tuotteiltasi pro-laatua, ylellisyyttä sekä upeita, muodikkaita ja trendikkäitä värisävyjä. Sarja sopii erityisen hyvin +30-vuotiaille. Brändin tuotteiden käyttö on superhelppoa, mutta tarkkaan harkittujen koostumusten ansiosta se antaa upean mahdollisuuden meikillä leikittelyyn. Jokaisen himomeikkaajan unelmabrändi!

IHONHOITOKONSULTAATIO

90€

Konsultaatiossa käymme läpi ihonhoidon peruspilarit, ihollesi sopivat tuotteet sekä kokonaisvaltaisesti ihon hyvinvointiin vaikuttavat tekijät. Valitsemme hoitotuotteet kotikäyttöön ja opastamme tuotteiden käytössä. Olipa ihosi sitten tavalla tai toisella "kiukutteleva", tai ns. helppo, meiltä löydät monipuolista tietotaitoa ja laadukkaita tuotteita ihosi parhaaksi!


MEIKKIKURSSI

280 €

Järjestämme rentoja max. 4 hengen meikkikursseja tunnelmallisessa putiikissamme Turussa. Kahden tunnin aikana Sinä ja ystäväsi pääsette tekemään itsellenne hehkuvan arkimeikin laadukkailla luonnonkosmetiikan ammattituotteilla. Kauneusammattilaisemme opastavat meikin teossa vaihe vaiheelta, ja saat hyviä vinkkejä piirteidesi korostamiseen. Ja mikä parasta, saat jakaa meikkauksen ihanuuden parhaiden ystäviesi kanssa!

Meikkikurssin kesto:  2 h. 

Tarjoamme meikkikoulun aikana pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä. Halutessanne voitte ottaa mukaanne myös omia herkkuja, kuohuvaa tai viiniä. Tule viettämään laatuaikaa polttariporukalla, työporukalla tai ihan vaan ystävien kesken!

lifestyle-tuotekuvaus-greenlips-beauty-(
bottom of page