top of page

KAMPAUKSET

Greenlips Beautyn Ekokampaamossa loihdimme Sinulle upeat ja kestävät kampaukset elämäsi tärkeimpiin hetkiin.

Morsiamet & hääseurueet! Suunnittelemme ja toteutamme hääpalvelut teidän toiveidenne mukaan koko juhlaseurueelle. Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@greenlipsbeauty.com, niin varmistetaan että teidän ihana päivä alkaa parhaalla mahdollisella tavalla ja saatte yhdessä valmistautua tärkeään päivään.


Kampausten tekoon käytämme ammattilaistasoista luomukosmetiikkasarja Less is Morea. Sarjasta löytyy kattavasti hyviä muotoilutuotteita, joilla saamme ryhdikkään ja tukevan pohjan kampaukselle kuin kampaukselle. 


KAMPAUS 30 MIN / 36 €

Simppeli pikakampauskiireiselle! Nopea pikakampaus voi olla esimerkiksi lettikampaus tai yhdistelmä lettiä ja kiharaa. Loistava valinta vaikkapa illanistujaisiin, festareille tai kiireiseen aikatauluun juhlapäivänä!


KAMPAUS 60 MIN / 63 €

Upeina pitkin selkää valuvat glamourkiharat, simppelimpi nuttura tai osittain kiinni oleva kiharakampaus. Valitse tämä, kun haluat rauhoittua kaunistautumishetkeen ja kaipaat lopputulokselta vain rentoa juhlavuutta. Hintaan kuuluvat pinnit.


JUHLAKAMPAUS 90 MIN / 92 €

Juhlavampi kampaus, johon tehdään pohjatyö. Tämä voi olla esimerkiksi kiharainen nutturakampaus tai lettiä ja lainetta yhdistävä nutturakampaus. Kampaukseen voidaan myös kiinnittää kukkia tai muita koristeita. Hintaan kuuluu tarvittavat pinnit, täytehiukset & valkit. Otathan omat koristeet mukaan.


JUHLAKAMPAUS 120 MIN / 123 €

Näyttävä, yksityiskohtainen juhlakampaus, jossa käytetään hiuslisäkkeitä/täytehiuksia/valkkeja ja erilaisia tekstuureja maksimaalisen volyymin ja mahdollisimman näyttävän juhlakampauksen luomiseksi. Kampaukseen kiinnitetään usein myös koristeita. Hintaan kuuluu tarvittavat pinnit, täytehiukset ja valkit. Otathan omat hiuslisäkkeet ja koristeet mukaan.


HÄÄKAMPAUS / 168 €

Hääkampaus sisältää konsultaatioajan (1 h) eli koekampauksen ennen varsinaista hääpäivää. Konsultaatiossa suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kampaus hääpäivää varten, ja kokeillaan erilaisia variaatoita kampauksesta. Otathan mukaasi inspiraatiokuvia sekä mahdollisen hunnun ja koristeet. Hääpäivänä toteutettavaan kampaukseen varataan aikaa 2 h, jolloin sinä voit vain nauttia päivästäsi suunnitelmien ollessa valmiit. Hääkampaukseen sisältyy tarvittavat pinnit, täytehiukset & valkit.

Otathan yhteyttä sähköpostitse, niin sovitaan unelmiesi kampauksen toteuttamisesta.


KAMPAUS + MEIKKAUS / 125 €

Kampaus + Meikkaus -paketti sisältää kampauksen (kesto 1h) ja meikkauksen (kesto 1h). Haluaisitko vapaana hulmuavat, tuuheat kiharat? Kampaus voidaan myös osittain kiinnittää, esimerkiksi letein. Yksinkertainen nutturakampaus onnistuu myös. Meikkaus toteutetaan kasvojesi parhaita piirteitä korostaen toiveesi mukaisilla sävyillä. Hintaan sisältyy haluttaessasi irtoripset.

bottom of page