top of page
olohuone-ekokampaamo-(14-of-20).jpg

HIUSTEN EKOVÄRJÄYS

Greenlips Beautyn Olohuoneen ekokampaamossa saat hiuksiin kauniin sävyn ekologisilla ja biohajoavilla hiusväreillä. Käytämme hiusten värjäykseen korkealaatuisia luomusertifioituja Radicon, Khadin ja Ekopharman kasvivärejä ja kasvivärisekoituksia sekä savivaalennusta.

Kampaamomme on tunnelmaltaan rauhallinen ja rentouttava. Tervetuloa kaunistautumaan sekä rauhoittumaan!HINNASTO

Hiusten ekovärjäys S (lyhyet tai tyviväri) / 136 €

Hiusten ekovärjäys M (puolipitkät) / 150 €

Hiusten ekovärjäys L (pitkät) / 164 €

Hiusten ekovärjäys XL (extrapitkät) / 178 €

Hiustenleikkaus värjäyksen yhteydessä (valitse Timmassa lisäpalvelu-valikosta) +30€

EKOVÄRIT - KASVIVÄRIT & SAVIVAALENNUS

Olen tulossa ekovärjäykseen ensimmäistä kertaa. Mitä minun pitää tietää etukäteen? 

Jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa varata aikasi, olemme yhdistäneet kasvivärit ja savivaalennukset ajanvarauksessamme EKOVÄRIT nimen alle, eli sinun tarvitsee vain tulla paikan päälle ja koulutetut parturi-kampaajamme auttavat sinua valitsemaan sopivimman värjäystavan paikan päällä.

​​Suosittelemme savihoitoa (savipesu kuuluu hintoihin) tai karrageeni- eli merilevähoitoa ennen ensimmäistä kasviväriä ja/tai siirryttäessä synteettisestä väristä kasviväriin. Jos sinua mietityttää sopivatko ekovärit sinulle voit varata ajan veloituksettomaan konsultaatioon (15min)  timmassa. Löydät tämän konsultaatiot kohdan alla. 

Millainen hiusväri kasviväri on?

Kasviväri ei läpivärjää hiusta hiuksen kuitukerrosta myöten vaan jää sävyttäväksi kerrokseksi hiuksen pintaan (kuten esim. synteettiset suoravärit ja sävyttävät hoitoaineet). Tämän vuoksi lopputulokset ovat hieman läpikuultavia, luonnollisen kauniita eivätkä esimerkiksi useita asteita tummempia kuin oma luonnollinen värisi. Kasviväriä voidaan kuitenkin kerrostaa intensiivisempää lopputulosta toivoessa. Jos siis kaipaat reilumpaa muutosta (harmaan hiuksen tummennus, vaalean hiuksen tummennus), valitse aikaa varatessa lisäpalvelu 'Esipigmentointi'.

Voiko ekoväreillä vaalentaa hiusta?

Kasviväreillä ei voi vaalentaa hiusta tai saavuttaa kylmän vaaleita sävyjä. Kasvivärillä voi kuitenkin kirkastaa vaaleita hiuksia ja häivyttää tyvikasvua. Kun kaipaat selkeästi vaaleampaa lopputulosta, käytämme hiuksiisi savivaalennusta. Katsomme yhdessä paikan päällä sinun kanssasi mikä värjäysmenetelmä palvelee toiveitasi parhaiten!

​​

Saako ekoväreillä tehtyä raitoja?

Saa toki! Kasvivärejä ja savivaalennusta voi käyttää monin erin tekniikoin - lopputuloksena on aina kaunis, pehmeä ja luonnollinen lopputulos.

Miten ekovärjättyä hiusta pitää hoitaa?

Kasvivärien pysyvyys on paras kun hoidat hiuksia kotona luomulaatuisilla Less is More tuotteilla. Sarja sopii todella hyvin myös savivaalennetulle hiukselle. Me autamme sinua löytämään parhaimmat tuotteet juuri sinun arkeesi.

bottom of page