RIPSET JA KULMAT

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU

30 €

Ripsien ja kulmien värjäyksellä saat kasvoille uuden ilmeen. Väri kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Ripsien ja kulmien värjäys ja siistiminen antaa pirteän ja huolitellun ilmeen kasvoille. Ripsien ja kulmien värjäyksessä valittavanasi on: kasviväripohjainen väriaine Refectocil Sensitive, jossa värjäävänä aineena käytetään hopeanitraattia (tämä väri ei sisällä PPD:tä) tai perinteinen synteettinen hapettuva väriaine Refectocils Original (tämä väri sisältää PPD:tä).

KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU

25 €

Kulmien värjäyksellä saat kasvoille uuden ilmeen. Väri kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Kulmakarvojen väri valitaan hiusten tummuuden perusteella ja niiden värivaihtoehdot ovat musta, ruskea ja vaaleanruskea. Kulmien värjäyksessä valittavanasi on: kasviväripohjainen väriaine Refectocil Sensitive, jossa värjäävänä aineena käytetään hopeanitraattia (tämä väri ei sisällä PPD:tä) tai perinteinen synteettinen hapettuva väriaine Refectocils Original (tämä väri sisältää PPD:tä).

 

KULMIEN MUOTOILU / SIISTIMINEN

20 €

Kulmien muotoilu kohottaa kasvojen ilmettä. Kauneushoitolassa voit valita muotoillaanko kulmat vahalla vai pinseteillä, kampaamossa muotoilu tehdään pinseteillä.

RIPSIEN VÄRJÄYS

20 €

Ripsien väri kestää 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Ripsien värivaihtoehdot ovat sinimusta ja musta. Ripsiväriä voi silti käyttää, mutta sen käyttöä helpottaa, kun ripset ovat tyvestä asti tummat. Ripsien värjäyksessä valittavanasi on: kasviväripohjainen väriaine Refectocil Sensitive, jossa värjäävänä aineena käytetään hopeanitraattia (tämä väri ei sisällä PPD:tä) tai perinteinen synteettinen hapettuva väriaine Refectocils Original (tämä väri sisältää PPD:tä).