KASVOHOIDOT

kasvohoito_konsultaatio_luomuhoitola_kau

KONSULTAATIOKASVOHOITO 1,5 H

119 €

Suosittelemme hoitoa, jos kamppailet iho-ongelmien kanssa (esim. tukkeumat, atopia, rosacea, POD, akne ja erilaiset herkkyydet) tai olet siirtymässä luonnonkosmetiikkaan/uusimassa ihonhoitotuotteita tai hoitorutiineja.


Hoidon aluksi istumme yhdessä alas ja kartoitamme ihosi historiaa ja nykyhetkeä, tämänhetkisen ihonhoitorutiinisi, hoitotottumukset, sekä mahdolliset allergiat ja sairaudet.

Kartoituksen jälkeen teemme mahdollisuuksiesi mukaan suunnitelman miten ihoasi lähdetään hoitamaan.

Konsultaation jälkeen teemme noin tunnin mittaisen kasvohoidon, jonka jälkeen saat jatkosuositukset hoitoihin, sekä kotihoitoon.


Sisältää: kartoituksen, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, tarvittaessa ihonpuhdistus tai ihotyypin mukainen kasvohieronta, naamio, kevyt niska-hartiahieronta, seerumi ja hoitovoide.

olohuone-hoitola-(30-of-67).jpg

YIN YOUR SKIN® PRO - KOSMEETTISEN GUA SHAN KASVOHOITO 2H

149 €

Täysin uniikki kasvohoitoelämys!

Tämä hoito vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa ajantaju katoaa, mieli ja keho saa vaipua rentoutuksen tilaan.


Hoito sisältää kasvohoidon, sekä pitkän n. yhden tunnin mittaisen kosmeettisen gua shan ja rentouttavan päähieronnan.Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen gua shan tekniikka parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin. Se stimuloi fibroblastisolujen toimintaa, jotka paitsi vastaavat kollageenin ja elastaanin, myös kosteuttavan soluväliaineen tuotannosta. Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon, poistaa turvotusta ja yksinkertaisesti saa tukkoisen ihon taas toimimaan. Aktivoimalla parasympaattista hermostoa, saadaan stressihormoni kortisoli laskuun ja koko kehon tulehtustilaa laskemaan.

Hieronta tehdään gua sha-lastoilla. Kestävien tulosten saamiseksi suositellaan sarjahoitoa, lue lisää TÄSTÄ.

Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen gua shan tekniikkaa saa hoidoissaan käyttää vain koulutuksen käyneet valtuutetut tekijät. Maiju on Turun ensimmäinen kosmeettiseen gua shaan kouluttautunut kosmetologi.


Hoito alkaa rauhoittavilla paineluilla ja jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Syvärentoutuksen tilaan laskeudutaan pitkällä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen kosmeettisella gua shalla. Naamion aikana pääset nauttimaan rentouttavasta päähieronnasta. Loppuun käsitellään gua sha lastalla myös päänahka.

Lopuksi kasvoille levitetään kasvovesi, seerumi ja hoitovoide.


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, n. 1h kosmeettinen gua sha, naamio, päähieronta, seerumi ja hoitovoide.


Huom. jos kaipaat mekaanista ihonpuhdistusta, valitsethan lisäpalveluista ”Mekaaninen ihonpuhdistus 15min-30min”

kasvohoito_antiage_anti_age_hoitolaturku

KOSMEETTINEN ANTI-AGE AKUPUNKTIO KASVOHOITO 2 H

156 €

Akupunktio kasvohoidolla palautetaan ihon kirkkautta, kuulautta ja kimmoisuutta. Tämä on täydellinen hoito sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisen ja ylellisen hoidon, joka sisältää stimuloivaa ja rentouttavaa hierontaa. Neulojen vaikutusajalla saat valita kolmesta lisäpalvelusta mieluisen vaihtoehdon.


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla ja jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Tämän jälkeen kasvojen alueelle, käsiin ja jalkoihin laitetaan akupunktioneuloja, joiden tarkoituksena on lisätä ihon ja kehon kollageeni- ja elastaanituotantoa. Neulojen annetaan vaikuttaa 20 minuutin ajan. Seuraavaksi saat lihasjännitystä vapauttavan kasvohieronnan. Hierontaa jatketaan akupainannalla, jolla tehostetaan vielä entisestään neulojen vaikutusta. Hieronnan jälkeen iholle levitetään ampulli ja erikoisnaamio. Naamion aikana saat hemmottelevan päähieronnan. Lopuksi kasvoille levitetään seerumi ja hoitovoide.


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, lihasjännitystä vapauttava kasvohieronta ja akupainanta, ampulli ja erikoisnaamio, päähieronta, seerumi ja hoitovoide.


Neulojen vaikutusajalla voit halutessasi valita seuraavista:

- kulmien värjäys ja muotoilu

- kynsien lakkaus

- varpaan kynsien lakkaus

hemmotteleva_kasvohoito_turku_luomuhoito

2 H KASVOHOITO (ESSE ULTIMATE EXPERIENCE)

145 €

Runsaasti hierontaa sisältävä ja ylellinen probioottinen kasvohoito päästä varpaisiin.

Täydellisesti rentouttava hoito sinulle tai lahjaksi!


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla, jalkapohjien lämpimillä kääreillä, sekä selän jännityksiä lievittävällä hieronnalla. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Hoito sisältää kasvojen akupainannan, ihoa kiinteyttävän tai rauhoittavan hieronnan, sekä lymfaattiset sivelyt gua sha lastalla. Ampullin imeytys ja erikoisnaamio. Naamion aikana saat valita kaksi lisäpalvelua:

*Päänahan rentouttava käsittely

*Niska-hartia seudun jännitystä lievittävä hieronta

*Silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

*Jalkapohjien hieronta


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, selän hieronta, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, kasvoille akupainanta, ihoa kiinteyttävä tai rauhoittava hieronta, lymfasivelyt gua sha lastalla, ampulli ja erikoisnaamio, sekä kaksi valinnaista lisäpalvelua, seerumi ja hoitovoide.


Hoito räätälöidään Essen Ultimate Expierence hoitoprotokollaa mukaillen.


Huom. jos kaipaat mekaanista ihonpuhdistusta, valitsethan lisäpalveluista ”Mekaaninen ihonpuhdistus 15min-30min”

Beauty Products

1 H KASVOHOITO (ESSE EXPERIENCE)

95 €

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään sinun tarpeiden mukaisesti, kun aikaa on rajallisesti.


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla, sekä jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Hoito sisältää ihoa kiinteyttävän tai rauhoittavan kasvohieronnan.

Naamion aikana saat valita yhden lisäpalvelun:

*Päänahan rentouttava käsittely

*Niska-hartia seudun jännitystä lievittävä hieronta

*Silmänympärysalueen stimuloiva hieronta


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, ihoa kiinteyttävä tai rauhoittava kasvohieronta, naamio ja valinnainen lisäpalvelu, seerumi ja hoitovoide.


Hoito räätälöidään Essen Expierence hoitoprotokollaa mukaillen.


Huom. jos kaipaat mekaanista ihonpuhdistusta, valitsethan lisäpalveluista ”Mekaaninen ihonpuhdistus 15min-30min”

kasvohoito_turku_hoitola_turku_greenlips

1,5 H KASVOHOITO (ESSE SIGNATURE)

115 €

Täydellinen probioottinen kasvohoito arjen keskelle, joka sisältää tarvittaessa ihonpuhdistuksen.

Suosittelemme hoitoa ensi kertaa hoitolaan tulevalle!


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla, sekä jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Tarvittaessa tehdään mekaaninen ihonpuhdistus.

Hoito sisältää kasvojen akupainannan ja pitkän Essen Signature kasvohieronnan.

Naamion aikana saat valita yhden lisäpalvelun:

*Päänahan rentouttava käsittely

*Niska-hartia seudun jännitystä lievittävä hieronta

*Silmänympärysalueen stimuloiva hieronta


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, mekaaninen ihonpuhdistus tarvittaessa, kasvoille akupainanta, Esse signature hieronta, naamio ja valinnainen lisäpalvelu, seerumin ja hoitovoide.


Hoito räätälöidään Essen Signature hoitoprotokollaa mukaillen.

Bride in the Woods

BRIDE TO BE-KASVOHOITO 1,5 H

129 €

Hoito sopii täydellisesti sinulle, jonka hääpäivä on edessäpäin ja haluat kuulaan kosteutetun ihon, jotta häämeikki asettuu ihollesi hehkuen.

Täydellisen rentouttava hoito sinulle tai polttarilahjaksi häästressin keskelle!


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla, sekä jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Tarvittaessa tehdään mekaaninen ihonpuhdistus. Hoito sisältää kasvojen akupainannan ja rentouttavan kasvohieronnan. Naamion aikana saat valita yhden lisäpalvelun:

*Päänahan rentouttava käsittely

*Niska-hartia seudun jännitystä lievittävä hieronta

*Silmänympärysalueen stimuloiva hieronta


Hoidon lopuksi levitämme iholle ”tuhkimoampullin”, joka madaltaa ilmejuonteita silminnähden ja iho tulee kauttaaltaan sileämmäksi. Suosittelemme varaamaan hoidon samalle viikolle kuin häät, sillä saat puolet ampullista kotiin. Käytä ampulli hääaamuna, ennen meikkiä. (Tuhkimoampullin arvo 20e)


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, mekaaninen ihonpuhdistus tarvittaessa, kasvoille akupainanta, rentouttava kasvohieronta, naamio ja valinnainen lisäpalvelu, tuhkimoampulli ja hoitovoide.

Daughter Kissing Pregnant Mom

ODOTTAVAN ÄIDIN HOITO 1,5 H

119 €

Erityistä hemmottelua tulevalle äidille♡


Odottava äiti tarvitsee hemmottelua, ja siksi halusimme luoda tämän ihanan hoidon.

Soveltuu täydellisesti tulevalle äidille mothers blessing/baby shower lahjaksi! Huomioimme hoidon aikana äidille mieluisan puoli-istuvan asennon.


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla, sekä jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Hoito sisältää kasvojen akupainannan ja rentouttavan kasvohieronnan. Naamion aikana saat turvotusta poistavan ja hemmottelevan jalkahieronnan.


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, kasvoille akupainanta, rentouttava kasvohieronta, naamio ja jalkahieronta, seerumi ja hoitovoide.

Happy Teens

NUORTEN IHONPUHDISTUS KASVOHOITO (ALLE 18 V.) 1 H

79 €

Sopii hyvin nuoren kasvohoidoksi. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Iho syväpuhdistetaan ihon tarpeiden mukaan mekaanisesti. Kasvoille levitetään rauhoittava naamio, jonka aikana saat kevyen niska- hartiahieronnan.


Sisältää: alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, mekaaninen ihonpuhdistus tarvittaessa, naamio, niska- hartia hieronta, seerumi ja hoitovoide.

kasvohoito_turku_hoitolaturku_greenlips_beauty_edited.jpg

KASVOHIERONTA 45 MIN

59 €

Hemmotteleva kasvohieronta parantaa nestekiertoa, ihon väriä, rentouttaa lihaksia, sekä poistaa turvotusta. 


Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kasvojen ja dekolteen hieronta, seerumi ja hoitovoide. 

selka_ihonpuhdistus_turku_kauneushoitola

SELÄN IHONPUHDISTUS 1 H

80 €

Hoito sisältää selän alueelle tehtävän alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, sekä naamion - jonka vaikutusajalla hieromme pään.