top of page

EEVA

Olen Eeva, valmistuin parturi-kampaajaksi 2003 ja ekokampaajaksi 2012. Kokemusta alalta ja yrittäjyydestä on ehtinyt kertyä jo mukavasti.

Erityisesti pidän hiustenleikkuista ja kasvivärjäyksistä. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveet rauhassa ja miettiä sitten yhdessä mikä olisi paras vaihtoehto juuri hänelle. Huolellisuus ja tarkkuus kuvailevat työtapaani hyvin. Ekokampaajan töiden ohella opiskelen myös luonto- ja ympäristöalalla. 

Palveluistani löydät:
• hiusten leikkaukset
• energialeikkaukset
• kasvivärjäykset
• savivaalennukset
•intialaisen päänhieronnan
•hiusten hoidot
•kulmien värjäykset ja muotoilut


Toivottavasti näemme olohuoneella kauniiden hiusten ja lämminhenkisten keskustelujen parissa!

Eeva3-(8-of-9).jpg
Petra_greenlips_beauty.jpg

PETRA

Petralle on selvää, että valitessaan ekokampaamon sinun ei tarvitse tinkiä laadusta. Ekologisilla tuotteilla pystyy toteuttamaan hienostuneet värit ja saavuttamaan hyvin hoidetut hiukset, sekä hiuspohjan. 


"Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni juuri sellaisena kuin olet. Tuodaan hyvin istuvalla leikkauksella ja parhaiten omia sävyjäsi korostavalla värillä just sun parhaat puolet esille. Tehdään samalla yhdessä maailmasta vähän parempi paikka meille kaikille".

Petran vahvuuksiin kuuluu asiakkaan kohtaaminen kokonaisvaltaisesti. Hänelle on tärkeää sydämellinen ja asiakkaan toiveet huomioiva palvelu. Petra myös mielellään ehdottaa ideoitaan ammattitaidolla ja tykkää suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa toivottu kokonaisuus.  
Petra rakastaa erilaisia hiushoitoja ja hierontoja.


Hänen yksi lempipalvelu on Luksusleikkuu, jossa yhdistyvät kaksi hänen lempi osa-aluettaan, hemmottelu hieronnalla ja hiustenleikkaus.


Petralta voit varata: kasvivärit, hiustenleikkuut, savivaalennukset, intialaiset päähieronnat, savi- ja karrageenihoidot ja meikit.

SARI

Sari valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 2006. Hän on ehtinyt työskennellä usean vuoden ajan sekä hiusten että meikkien parissa. 

Sari ymmärtää ihmisen kokonaisvaltaisuutta josta hän on saanut konkreettista oppia joogaohjaajan työssään, jota hän on tehnyt jo kymmenisen vuotta.


Sari näkee ihmisen kokonaisuutena, joka koostuu erilaisista kerroksista. Sisäinen hyvinvointi heijastaa ulkoiseen, mutta myös ulkoinen hyvinvointi heijastaa aivan suoraan sisäiseen. Sari kohtaa asiakkaan yksilönä, tämän tarpeita palvellen ja sitä sisäistä kauneutta korostaen mikä kaikissa meissä on.


Sarin myötätuntoinen ja lämmin läsnäolo luo turvallisen ympäristön rauhoittua ja antaa hetkeksi aikaa vain itselle. Sari rakastaa keskustella elämästä ja kuulla erilaisia elämäntarinoita, mutta myös hiljaisuus on Sarin mielestä rehellistä ja kaunista. Voit olla hänen kampaamotuolissa oma itsesi, juuri sellainen kun siinä hetkessä olet.

Sarin vahvuuksiin kuuluu asiakkaalle käytännölliset väri-leikkuu kokonaisuudet, jotka korostaa asiakkaan uniikkeja, luonnollisen kauniita piirteitä ja rohkaisee asiakasta nauttimaan itsestä ja siitä, miltä näyttää ja mitä sisällään kokee olevansa.

BF2B4711-1.jpg
WhatsApp Image 2023-01-16 at 12.12.56.jpeg

JOHANNA

Moikka mun nimi on Johanna ja olen työskennellyt parturi-kampaajana 16 vuotta. Työssäni nautin asiakaskontakteista, väri ja leikkaus kokonaisuuksista, hiusten vaalentamisesta, kampauksista ja hiuspohjan rentouttavista hieronnoista.

Opiskelen tällä hetkellä ekokampaajaksi herkistyttyäni kampaamossa käytettäviin kemikaaleihin, mutta luonnonmukaisuus ja luonnonkosmetiikka ovat aina kiinnostaneet minua joten opiskelu ekokampaajaksi tuntui heti hyvin luontevalta valinnalta ja odotan innolla että pääsen syventämään ammattitaitoani luonnon raaka-aineiden parissa.

Aloitan työt Greenlipsissä helmikuussa ja listani ovat jo auki joten voit käydä nappaamassa itsellesi ajan. Nähdään Olohuoneella!

Voit tutustua töihini IG:ssä @hairby.johannakatriina

Maiju-(5-of-23).jpg

MAIJU

Maiju on kotoisin laakeiden peltojen ääreltä, Seinäjoelta. Vuodenvaihteessa 2020 hän löysi kotinsa Turusta, täältä minne hän aina tiesi päätyvänsä. 

Maijun vahvuudet on ottaa jokainen asiakas vastaan kauniina, uniikkina yksilönä, joka ansaitsee vain ja ainoastaan parasta. Maiju on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Hänellä on myös omakohtaista kokemusta atopiasta, rosaceasta ja hormonaalisesta aknesta. Hän rakastaa auttaa asiakkaitaan iho-ongelmien parista kohti tervettä hehkuvaa ihoa.


Maiju kouluttautui probioottisen ihonhoitosarja Essen pariin 2019, jonka ideologia ja tuotteet ovat erinomaisia epätasapainoiselle iholle. Hän kouluttautui myös Yin Your Skin ® Pro-Kosmeettisen Gua Shan menetelmään ja on Turun ensimmäinen kosmeettisen   


Maiju on empaattinen, luotettava ja ammattitaitoinen kosmetologi, joka rakastaa tehdä kasvohoitoja. Hänellä on myös vankka kokemus naisten brasilialaiseen sokerointiin.


”Anna aikaa itsellesi, lupaan olla läsnä sinua varten”

Maijulta voit varata: Yin Your Skin® Pro-Kosmeetiisen Gua Shan hoidot, kasvohoidot, karvanpoistot, sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut. 

SAARA

Saara on ollut Greenlips Beautyssa kosmetologina jo yli 9 vuotta. 


Ensimmäiseltä ammatiltani olen lähihoitaja ja minulle on aina ollut toisten ihmisten hoitaminen todella lähellä sydäntä. Alan vaihto kosmetologiksi oli luontevaa ja pitkäaikainen haave.

Olen itse hyvin allerginen ja kärsin atooppisesta ihosta teinivuosina. Haaveillessani kosmetologin ammatista lääkärini varoitti minua hakeutumasta alalle, jossa tulen allergisoitumaan ja joudun luultavasti vaihtamaan alaa. Siitä huolimatta päätin lähteä opiskelemaan kosmetologiksi ja valmistuttuani minulle oli itsestäänselvyys, että haluan tehdä töitä nimenomaan luonnonkosmetiikan parissa. Atooppinen ihoni on parantunut ja olen voinut tehdä töitä ilman allergia-oireita.

Luonteeltani olen rempseä, iloinen ja puhelias ja rakastan tehdä erityisesti karvanpoistoja. Olen myös aina ollut kiinnostunut kiinalaisesta lääketieteestä ja yksi erikoisosaamisalueeni onkin akupunktio kasvohoito, joka on luonnonmukainen ”kasvojenkohotushoito”. Teen hoitoja päästä varpaisiin ja jään innolla odottamaan kohtaamisia uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa.


Saaralta voit varata: karvanpoistot, kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut.

saara_kosmetologi_greenlips_beauty.jpg
Sharon-(10-of-22).jpg

SHARON

Sharon perusti Greenlips Beautyn vuonna 2010. 

Sharon on intohimoinen luonnonkosmetiikan asiantuntija ja kestävän kehityksen puolestapuhuja. 


Sharonin voit välillä spotata Olohuoneella, mutta suurimman osan ajastaan Sharon toimii maahantuonnin ja verkkokaupan puolella. 

TARU

Taru on tällä hetkellä perhevapaalla.

Valmistuin keväällä 2021 ekokampaajaksi. Kun lähdin opiskelemaan alaa, oli selvää, että haluan erikoistua ekokampaajaksi. Olen
kartoittanut osaamistani Helsingissä työharjoitteluissa ekokampaamoissa ja Prakticumilla ekokampaaja opinnoissa.


Olen vuosia työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä ja niinpä asiakkaan kohtaaminen on minulle luontevaa. Toivon asiakkaani saavan kampaamo käynnistä itsevarmuutta, hyvää mieltä ja ennen kaikkea ihanat hiukset.


Toiselta koulutukseltani olen korumuotoilija, joten visuaalista silmää ja luoviakin ideoita löytyy. Erityisesti nautin kampausten loihtimisesta, joissa saa olla luova ja käyttää käsityötaitoja. Kasvivärien maailma on vienyt minut täysin mukanaan ja olen haltioitunut myös
luonnonmukaisista hiustenhoidoista, joita teen mielelläni. Luonto on minulle suuri inspiraation ja voiman lähde, niinpä sen kunnioitus on minulle erittäin tärkeää.


Tarulta voit varata: kampaukset, leikkaukset, kasvivärjäykset, savivaalennukset, intialaisen päähieronnan sekä ripsien ja kulmien värjäykset.

taru_kampaaja_greenlips_beauty.jpg
MEIDÄN TIIMI: Our Team
bottom of page