ekokampaamo-greenlips-turku-niina

NIINA

Ekokampaaja

Niina toivoi hiusalasta itselleen ammattia jo ihan pienenä! Hän rakastaa sitä, kuinka kauneusala tarjoaa alati mahdollisuuden luoda, kehittyä ja haastaa itseään. Niina on valmistunut parturi-kampaajaksi Loimaalta v. 2010. Lisäksi Niina on ekokampaaja ja estenomi.


Niinasta on ihanaa suunnitella hiuksia yhdessä asiakkaan kanssa, niin että väri ja malli palvelee asiakasta arjessa (ja juhlassa) mahdollisimman hyvin ja pitkään. Klassiset mallit ja luonnollisen pehmeät värit kuvaavat hänen kädenjälkeään. Niinan erikoisosaamista ovat kestävät ja kauniit kampaukset (erityisesti hääkampaukset), kasvivärit ja pikkutarkat savivaalennusraidoitukset sekä purkkien sisältö eli tuotetietous. 

Niinalta voit varata: kampaukset, hääkampaukset, hiustenleikkuut, kasvivärit, savivaalennukset, hiushoidot, ripsien ja kulmien värjäykset ja siistimiset.

EEVA

Ekokampaaja

Olen Eeva, valmistuin parturi-kampaajaksi 2003 ja ekokampaajaksi 2012. Kokemusta alalta ja yrittäjyydestä on ehtinyt kertyä jo mukavasti.

Erityisesti pidän hiustenleikkuista ja kasvivärjäyksistä. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveet rauhassa ja miettiä sitten yhdessä mikä olisi paras vaihtoehto juuri hänelle. Huolellisuus ja tarkkuus kuvailevat työtapaani hyvin. Ekokampaajan töiden ohella opiskelen myös luonto- ja ympäristöalalla. 

Palveluistani löydät:
• hiusten leikkaukset
• energialeikkaukset
• kasvivärjäykset
• savivaalennukset
•intialaisen päänhieronnan
•hiusten hoidot
•kulmien värjäykset ja muotoilut


Toivottavasti näemme olohuoneella kauniiden hiusten ja lämminhenkisten keskustelujen parissa!

Eeva3-(8-of-9).jpg
Petra_greenlips_beauty.jpg

PETRA

Ekokampaaja. Meikkitaiteilija

Petralle on selvää, että valitessaan ekokampaamon sinun ei tarvitse tinkiä laadusta. Ekologisilla tuotteilla pystyy toteuttamaan hienostuneet värit ja saavuttamaan hyvin hoidetut hiukset, sekä hiuspohjan. 


"Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni juuri sellaisena kuin olet. Tuodaan hyvin istuvalla leikkauksella ja parhaiten omia sävyjäsi korostavalla värillä just sun parhaat puolet esille. Tehdään samalla yhdessä maailmasta vähän parempi paikka meille kaikille".

Petran vahvuuksiin kuuluu asiakkaan kohtaaminen kokonaisvaltaisesti. Hänelle on tärkeää sydämellinen ja asiakkaan toiveet huomioiva palvelu. Petra myös mielellään ehdottaa ideoitaan ammattitaidolla ja tykkää suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa toivottu kokonaisuus.  
Petra rakastaa erilaisia hiushoitoja ja hierontoja.


Hänen yksi lempipalvelu on Luksusleikkuu, jossa yhdistyvät kaksi hänen lempi osa-aluettaan, hemmottelu hieronnalla ja hiustenleikkaus.


Petralta voit varata: kasvivärit, hiustenleikkuut, savivaalennukset, intialaiset päähieronnat, savi- ja karrageenihoidot ja meikit.

TARU

Ekokampaaja

Valmistuin keväällä 2021 ekokampaajaksi. Kun lähdin opiskelemaan alaa, oli selvää, että haluan erikoistua ekokampaajaksi. Olen
kartoittanut osaamistani Helsingissä työharjoitteluissa ekokampaamoissa ja Prakticumilla ekokampaaja opinnoissa.


Olen vuosia työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä ja niinpä asiakkaan kohtaaminen on minulle luontevaa. Toivon asiakkaani saavan kampaamo käynnistä itsevarmuutta, hyvää mieltä ja ennen kaikkea ihanat hiukset.


Toiselta koulutukseltani olen korumuotoilija, joten visuaalista silmää ja luoviakin ideoita löytyy. Erityisesti nautin kampausten loihtimisesta, joissa saa olla luova ja käyttää käsityötaitoja. Kasvivärien maailma on vienyt minut täysin mukanaan ja olen haltioitunut myös
luonnonmukaisista hiustenhoidoista, joita teen mielelläni. Luonto on minulle suuri inspiraation ja voiman lähde, niinpä sen kunnioitus on minulle erittäin tärkeää.


Tarulta voit varata: kampaukset, leikkaukset, kasvivärjäykset, savivaalennukset, intialaisen päähieronnan sekä ripsien ja kulmien värjäykset.

taru_kampaaja_greenlips_beauty.jpg
Maiju-(5-of-23).jpg

MAIJU

Kosmetologi

Maiju on kotoisin laakeiden peltojen ääreltä, Seinäjoelta. Vuodenvaihteessa 2020 hän löysi kotinsa Turusta, täältä minne hän aina tiesi päätyvänsä. 

Maijun vahvuudet on ottaa jokainen asiakas vastaan kauniina, uniikkina yksilönä, joka ansaitsee vain ja ainoastaan parasta. Maiju on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Hänellä on myös omakohtaista kokemusta atopiasta, rosaceasta ja hormonaalisesta aknesta. Hän rakastaa auttaa asiakkaitaan iho-ongelmien parista kohti tervettä hehkuvaa ihoa.


Maiju kouluttautui probioottisen ihonhoitosarja Essen pariin 2019, jonka ideologia ja tuotteet ovat erinomaisia epätasapainoiselle iholle. Hän koulutttautui myös Yin Your Skin ® Pro-Kosmeettisen Gua Shan menetelmään ja tarjoaakin ensimmäisenä ja tällä hetkellä ainoana hoitoa Turussa.  


Maiju on empaattinen, luotettava ja ammattitaitoinen kosmetologi, joka rakastaa tehdä kasvohoitoja. Hänellä on myös vankka kokemus naisten brasilialaiseen sokerointiin.


”Anna aikaa itsellesi, lupaan olla läsnä sinua varten”

Maijulta voit varata: Yin Your Skin® Pro-Kosmeetiisen Gua Shan hoidot, kasvohoidot, karvanpoistot, käsi-ja jalkahoidot, sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut. 

SAARA

Kosmetologi

Saara on ollut Greenlips Beautyssa kosmetologina jo yli 9 vuotta. 


Ensimmäiseltä ammatiltani olen lähihoitaja ja minulle on aina ollut toisten ihmisten hoitaminen todella lähellä sydäntä. Alan vaihto kosmetologiksi oli luontevaa ja pitkäaikainen haave.

Olen itse hyvin allerginen ja kärsin atooppisesta ihosta teinivuosina. Haaveillessani kosmetologin ammatista lääkärini varoitti minua hakeutumasta alalle, jossa tulen allergisoitumaan ja joudun luultavasti vaihtamaan alaa. Siitä huolimatta päätin lähteä opiskelemaan kosmetologiksi ja valmistuttuani minulle oli itsestäänselvyys, että haluan tehdä töitä nimenomaan luonnonkosmetiikan parissa. Atooppinen ihoni on parantunut ja olen voinut tehdä töitä ilman allergia-oireita.

Luonteeltani olen rempseä, iloinen ja puhelias ja rakastan tehdä erityisesti karvanpoistoja. Olen myös aina ollut kiinnostunut kiinalaisesta lääketieteestä ja yksi erikoisosaamisalueeni onkin akupunktio kasvohoito, joka on luonnonmukainen ”kasvojenkohotushoito”. Teen hoitoja päästä varpaisiin ja jään innolla odottamaan kohtaamisia uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa.


Saaralta voit varata: karvanpoistot, kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut.

saara_kosmetologi_greenlips_beauty.jpg
Sharon-(10-of-22).jpg

SHARON

Verkkokauppa ja maahantuonti

Sharon on Greenlips Beautyn perustaja.

JOLANDA

Ekokampaaja. Meikkitaiteilija

Jolanda on tällä hetkellä vanhempainvapaalla.

Jolanda on paljasjalkainen Turkulainen ja toiminut hiusalalla jo vuodesta 2006

Jolanda on valmistunut Ekokampaajaksi 2013 ja on intohimoinen kasveilla värjäilijä myös vapaa-ajallaan jolloin hiuksen sijasta värjättävänä materiaalina ovat muut luonnonkuidut kuten Pellava ja Silkki.

Luonto onkin suurena inspiraationa ja keskiösssä Jolandan elämän kaikilla osa-alueilla. Hän rakastaa sitä miten kauniita ja luonnollisia sävyjä kasviväreillä saa ja kokee suurta nautintoa voidessaan tuoda asiakkaan luonnollisen hehkuvan kauneuden esiin niin meikeissä kuin hiustenlaitoissa. 

Hiustenlaiton ohessa Jolanda nauttii työssään myös siitä miten monenlaisia ihmisiä on saanut kohdata ja kuinka useita tarinoita on saanut kuulla. Asiakas on hänelle enemmän kuin asiakas. Jolanda uskoo kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja ulkoisen kauneudenhoidon lisäksi on yhtä tärkeää myös huomioida myös sisäinen hyvinvointi. Hän mielellään tarjoaakin myös hemmottelevia Intialaisia päähierontoja.

jolanda_greenlips_beauty.jpg