top of page
Eeva3-(8-of-9).jpg

EEVA

Olen Eeva, valmistuin parturi-kampaajaksi 2003 ja ekokampaajaksi 2012. Kokemusta alalta ja yrittäjyydestä on ehtinyt kertyä jo mukavasti.

Erityisesti pidän hiustenleikkuista ja kasvivärjäyksistä. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveet rauhassa ja miettiä sitten yhdessä mikä olisi paras vaihtoehto juuri hänelle. Huolellisuus ja tarkkuus kuvailevat työtapaani hyvin. Ekokampaajan töiden ohella opiskelen myös luonto- ja ympäristöalalla. 

Palveluistani löydät:
• hiusten leikkaukset
• energialeikkaukset
• kasvivärjäykset
• savivaalennukset
•intialaisen päänhieronnan
•hiusten hoidot
•kulmien värjäykset ja muotoilut


Toivottavasti näemme olohuoneella kauniiden hiusten ja lämminhenkisten keskustelujen parissa!

SARI

Sari valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 2006. Hän on ehtinyt työskennellä jo usean vuoden ajan hänen lapsuuden
unelma-ammattinsa parissa.

Sari näkee ihmisen kokonaisuutena. Sisäinen hyvinvointi heijastaa ulkoiseen, mutta myös ulkoinen hyvinvointi heijastaa sisäiseen. Holistinen ja ekologinen lähestymistapa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on Sarille sekä elämäntapa että intohimo. Sari kohtaa asiakkaan yksilölliset tarpeet, auttaa mielellään kotihoitoa askarruttavissa kysymyksissä sekä auttaa asiakasta korostamaan omaa luonnonkauneuttaan.

Sarin ammattitaitoinen ja rauhallisen kuunteleva läsnäolo luo mukavan ympäristön rauhoittua ja antaa hetkeksi aikaa vain itselle. 

Sarin vahvuuksiin kuuluu pitkien hiusten kokonaisuudet, esim. kasvivärjäykset ja kerrostusleikkaukset sekä savivaalennusraidoitukset. Hän tekee kuitenkin erittäin mielellään kaikenlaisia kokonaisuuksia, hiusten pituudesta riippumatta. Hän rakastaa tehdä myös suuria muutoksia jotka tuovat asiakkaan parhaat piirteet esiin tinkimättä kuitenkaan käytännöllisyydestä.

BF2B4711-1.jpg
WhatsApp Image 2023-01-16 at 12.12.56.jpeg

JOHANNA

Moikka mun nimi on Johanna ja olen työskennellyt parturi-kampaajana 16 vuotta. Työssäni nautin asiakaskontakteista, väri ja leikkaus kokonaisuuksista, hiusten vaalentamisesta, kampauksista ja hiuspohjan rentouttavista hieronnoista.

Opiskelen tällä hetkellä ekokampaajaksi herkistyttyäni kampaamossa käytettäviin kemikaaleihin, mutta luonnonmukaisuus ja luonnonkosmetiikka ovat aina kiinnostaneet minua joten opiskelu ekokampaajaksi tuntui heti hyvin luontevalta valinnalta ja odotan innolla että pääsen syventämään ammattitaitoani luonnon raaka-aineiden parissa.

Aloitan työt Greenlipsissä helmikuussa ja listani ovat jo auki joten voit käydä nappaamassa itsellesi ajan. Nähdään Olohuoneella!

Voit tutustua töihini IG:ssä @hairby.johannakatriina

Maiju-(5-of-23).jpg
saara_kosmetologi_greenlips_beauty.jpg

SAARA

Saara on ollut Greenlips Beautyssa kosmetologina jo yli 9 vuotta. 


Ensimmäiseltä ammatiltani olen lähihoitaja ja minulle on aina ollut toisten ihmisten hoitaminen todella lähellä sydäntä. Alan vaihto kosmetologiksi oli luontevaa ja pitkäaikainen haave.

Olen itse hyvin allerginen ja kärsin atooppisesta ihosta teinivuosina. Haaveillessani kosmetologin ammatista lääkärini varoitti minua hakeutumasta alalle, jossa tulen allergisoitumaan ja joudun luultavasti vaihtamaan alaa. Siitä huolimatta päätin lähteä opiskelemaan kosmetologiksi ja valmistuttuani minulle oli itsestäänselvyys, että haluan tehdä töitä nimenomaan luonnonkosmetiikan parissa. Atooppinen ihoni on parantunut ja olen voinut tehdä töitä ilman allergia-oireita.

Luonteeltani olen rempseä, iloinen ja puhelias ja rakastan tehdä erityisesti karvanpoistoja. Olen myös aina ollut kiinnostunut kiinalaisesta lääketieteestä ja yksi erikoisosaamisalueeni onkin akupunktio kasvohoito, joka on luonnonmukainen ”kasvojenkohotushoito”. Teen hoitoja päästä varpaisiin ja jään innolla odottamaan kohtaamisia uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa.


Saaralta voit varata: karvanpoistot, kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut.

SHARON

Sharon perusti Greenlips Beautyn vuonna 2010. 

Sharon on intohimoinen luonnonkosmetiikan asiantuntija ja kestävän kehityksen puolestapuhuja. 


Sharonin voit välillä spotata Olohuoneella, mutta suurimman osan ajastaan Sharon toimii maahantuonnin ja verkkokaupan puolella. 

Sharon-(10-of-22).jpg
taru_kampaaja_greenlips_beauty.jpg

TARU

Taru on tällä hetkellä perhevapaalla.

Valmistuin keväällä 2021 ekokampaajaksi. Kun lähdin opiskelemaan alaa, oli selvää, että haluan erikoistua ekokampaajaksi. Olen
kartoittanut osaamistani Helsingissä työharjoitteluissa ekokampaamoissa ja Prakticumilla ekokampaaja opinnoissa.


Olen vuosia työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä ja niinpä asiakkaan kohtaaminen on minulle luontevaa. Toivon asiakkaani saavan kampaamo käynnistä itsevarmuutta, hyvää mieltä ja ennen kaikkea ihanat hiukset.


Toiselta koulutukseltani olen korumuotoilija, joten visuaalista silmää ja luoviakin ideoita löytyy. Erityisesti nautin kampausten loihtimisesta, joissa saa olla luova ja käyttää käsityötaitoja. Kasvivärien maailma on vienyt minut täysin mukanaan ja olen haltioitunut myös
luonnonmukaisista hiustenhoidoista, joita teen mielelläni. Luonto on minulle suuri inspiraation ja voiman lähde, niinpä sen kunnioitus on minulle erittäin tärkeää.


Tarulta voit varata: kampaukset, leikkaukset, kasvivärjäykset, savivaalennukset, intialaisen päähieronnan sekä ripsien ja kulmien värjäykset.

bottom of page