top of page

SARJAHOIDOT

Bridal Bouquet

3 X BRIDE TO BE -SARJAHOITO 1 H

285 €

(Etusi: Tuhkimoampulli, arvo 20e)


Tulevalle morsiamelle, kuka haluaa varmistaa säteilevän ihon hääpäiväksi! Täydellisen rentouttava hoitokokonaisuus häästressin keskelle.


Anna meidän olla mukana matkallasi kohti tärkeää päivääsi. Suunnittelimme tämän kolmen kerran hoitokokonaisuuden, jonka avulla näytät hääpäivänäsi säteilevämmältä kuin koskaan!

Hoidot suositellaan otettaviksi n. 2 viikon välein toisistaan ja viimeinen hoito hääviikolle. Mekaanista ihonpuhdistusta voidaan halutessasi sisällyttää kahdelle ensimmäiselle hoitokerralle, jos tarpeen.


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla, sekä jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus tai ihotyypille sopiva hieronta. Naamion aikana saat valita yhden lisäpalvelun:

- Päänahan rentouttava käsittely

- Niska-hartia seudun jännitystä lievittävä hieronta

- Silmänympärysalueen kirkastava hieronta


Viimeisen kasvohoidon yhteydessä levitämme iholle ”tuhkimoampullin”, joka madaltaa ilmejuonteita silminnähden ja iho tulee kauttaaltaan sileämmäksi. Saat puolet ampullista kotiin, jolloin voit käyttää sen hääaamuna, ennen meikkiä. (Tuhkimoampullin arvo on 20e)

Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, mekaaninen ihonpuhdistus tai rentouttava kasvohieronta, naamio ja valinnainen lisäpalvelu, seerumi/tuhkimoampulli ja hoitovoide.

kasvohoito_konsultaatio_luomuhoitola_kau

3 X KASVOHOITO 1,5 H

345 €

(Etusi vrt. yksittäin varatut kasvohoidot: 2 kpl ihosi tarpeisiin sopivaa ammattiampullia + erikoisnaamio, edun arvo yht. 50 e)


Suosittelemme hoitokokonaisuutta sinulle, joka kamppailet ihon epätasapainotilojen kanssa (on sitten kyseessä esimerkiksi tukkeutunut iho, atopia, rosacea, POD, akne tai herkistynyt iho) ja haluat aloittaa matkan kohti tervettä ja hyvinvoivaa ihoa!


Ensimmäisellä hoitokerralla istumme yhdessä alas ja kartoitamme ihosi historiaa ja nykyhetkeä, tämänhetkisen ihonhoitorutiinisi, hoitotottumukset, sekä mahdolliset allergiat ja sairaudet.

Konsultaation jälkeen teemme noin tunnin mittaisen kasvohoidon.

Seuraavat kaksi hoitokertaa räätälöidään aina ihosi sen hetken tarpeen mukaan. Ihonpuhdistus sisällytetään hoitoihin, jos tarpeen.

Sarjahoitoon kuuluvat ampullit ovat ammattituotteita ja valitsemme tehotuotteen aina ihosi tarpeiden mukaan. Valikoimasta löytyy Essen elävien probioottimikrobien ampulli, sekä kosteuttava ja puhdistava ampulli.


Matkan aikana ihoa pyritään tasapainottamaan ja rauhoittamaan, antamaan sinulle paljon tietoa ja vinkkejä ihonhoitoon, sekä selkeät kotihoito-ohjeet.


Sisältää: kartoituksen, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, tarvittaessa ihonpuhdistus, akupainanta ja rauhoittava kasvohieronta, ampullin imeytys, naamio/erikoisnaamio, valintasi mukaan hierotaan pää tai niska-hartiaseutu, seerumi ja hoitovoide.

kasvohoito_antiage_anti_age_hoitolaturku

5 X KOSMEETTINEN ANTI-AGE AKUPUNKTIO KASVOHOITO 2 H

702 €

(Sarjahoidolla säästät 78 €)


Akupunktio kasvohoidolla palautetaan iholle kirkkautta, kuulautta ja kimmoisuutta. Tämä on täydellinen hoito sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisen ja ylellisen hoidon, joka sisältää stimuloivaa ja rentouttavaa hierontaa. Viiden kerran sarjahoidolla saadaan ihossa aikaan suuria muutoksia (n. 5-10 vuotta nuorempi iho ja ulkonäkö)! Sarjahoidon paras teho saadaan kun hoidot tehdään viikon välein. Ensimmäisellä hoitokerralla sinulle ohjeistetaan akupainanta hieronta, jotta voit tehostaa hoidon vaikutusta kotona hieromalla näitä pisteitä kevyesti. Sarjahoito suositellaan otettavaksi 1 krt/vko.


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla ja jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Tämän jälkeen kasvojen alueelle, käsiin ja jalkoihin laitetaan akupunktioneuloja, joiden tarkoituksena on lisätä ihon ja kehon kollageeni- ja elastaanituotantoa. Neulojen annetaan vaikuttaa 20 minuutin ajan. Seuraavaksi saat lihasjännitystä vapauttavan kasvohieronnan. Hierontaa jatketaan akupainannalla, jolla tehostetaan vielä entisestään neulojen vaikutusta. Hieronnan jälkeen iholle levitetään ampulli ja erikoisnaamio. Naamion aikana saat hemmottelevan päähieronnan. Lopuksi kasvoille levitetään seerumi ja hoitovoide.


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, lihasjännitystä vapauttava kasvohieronta ja akupainanta, ampulli ja erikoisnaamio, päähieronta, seerumi ja hoitovoide.


Neulojen vaikutusajalla voit halutessasi valita seuraavista:

- kulmien värjäys ja muotoilu

- kynsien lakkaus

- varpaan kynsien lakkaus

olohuone-hoitola-(30-of-67).jpg

YIN YOUR SKIN® PRO -SARJAHOIDOT

325 € - 535 €

Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen gua shan tekniikka parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta, jolloin iho pääsee uudistumaan. Se stimuloi fibroblastisolujen toimintaa, jotka paitsi vastaavat kollageenin ja elastaanin, myös kosteuttavan soluväliaineen tuotannosta.

Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon, poistaa turvotusta ja yksinkertaisesti saa tukkoisen ihon taas toimimaan. Aktivoimalla parasympaattista hermostoa, saadaan stressihormoni kortisoli laskuun ja koko kehon tulehdustilaa laskemaan.


Tekniikalla pystytään vaikuttamaan siellä, mihin yksistään ihonhoitotuotteet eivät yllä.

Hoidoissa käytetään Yin Your Skin® Pro - Gua Sha lastoja. Kosmeettinen gua sha on erinomainen itsehoitokeino, joten pääset myös aistimaan millaisella painolla hoitoa tulisi tehdä.

Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen gua shan tekniikkaa saa hoidoissaan käyttää vain koulutuksen käyneet valtuutetut tekijät. Maiju on Turun ensimmäinen kosmeettiseen gua shaan kouluttautunut kosmetologi.


Hyvä asiakas, kun varaat sarjahoidon, varaathan ajat noin 1-2 viikon välein. Jos et pääse käymään hoidossa säännöllisesti, muistathan että itsehoito tukee ja ylläpitää hoitotuloksia. 

3 x Yin Your Skin® Pro -kosmeettinen gua sha 325 e

(Sarjahoidolla säästät 32e)


3 x Sarjahoito tulee käyttää 2kk sisällä aloituksesta. 


Sarjahoito sisältää kolme hoitokertaa.

Varausohjeet: Varaa nettiajanvarauksesta ”3x Yin Your Skin® Pro kosmeettinen gua sha sarjahoito”, sekä kaksi kappaletta ”Sarjahoidon yksikkökerta” aikaa  n. 1-2 viikon välein toisistaan.

Vaihtoehtoisesti voit varata sarjahoidon ja voimme sopia ensimmäisen kerran yhteydessä kaksi seuraavaa hoitokertaa.


Jokainen hoitokerta sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kasvovesi+öljy ja/tai voide ja n. 1 h kosmeettinen gua sha dekolteen, kaulan ja kasvojen alueelle.


5 x Yin Your Skin® Pro - Kosmeettinen gua sha 535 €

(Sarjahoidolla säästät 60 €)


 5 x sarjahoito tulee käyttää 4kk sisällä aloituksesta


Sarjahoito sisältää viisi hoitokertaa.

Varausohjeet: Varaa nettiajanvarauksesta ”5x Yin Your Skin® Pro kosmeettinen gua sha sarjahoito”, sekä neljä  ”Sarjahoidon yksikkökerta” aikaa n. 1-2vko välein toisistaan.

Vaihtoehtoisesti voit varata sarjahoidon ja voimme sopia ensimmäisen kerran yhteydessä seuraavat neljä hoitokertaa.


Jokainen hoitokerta sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kasvovesi+öljy ja/tai voide ja 1 h kosmeettinen gua sha dekolteen, kaulan ja kasvojen alueelle.

bottom of page