SARJAHOIDOT

Bridal Bouquet

3 X BRIDE TO BE-SARJAHOITO 1H

285 €

(Etusi: tuhkimoampulli arvo 20e)


Tulevalle morsiamelle, kuka haluaa varmistaa säteilevän ihon hääpäiväksi! ☆

Täydellisen rentouttava hoitokokonaisuus häästressin keskelle!


Anna meidän olla mukana matkallasi kohti tärkeää päivääsi. Suunnittelimme tämän kolmen kerran hoitokokonaisuuden, jonka avulla näytät hääpäivänäsi säteilevämmältä kuin koskaan!

Hoidot suositellaan otettaviksi n. 2vko välein toisistaan ja viimeinen hoito viikon sisällä hääpäivästä. Mekaanista ihonpuhdistusta voidaan halutessasi sisällyttää kahdelle ensimmäiselle hoitokerralle, jos tarpeen.


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla, sekä jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus tai ihotyypille sopiva hieronta. Naamion aikana saat valita yhden lisäpalvelun:

*Päänahan rentouttava käsittely

*Niska-hartia seudun jännitystä lievittävä hieronta

*Silmänympärysalueen kirkastava hieronta


Viimeisen kasvohoidon yhteydessä levitämme iholle ”tuhkimoampullin”, joka madaltaa ilmejuonteita silminnähden ja iho tulee kauttaaltaan sileämmäksi. Saat puolet ampullista kotiin, jolloin voit käyttää sen hääaamuna, ennen meikkiä. (Tuhkimoampullin arvo 20e)

Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, mekaaninen ihonpuhdistus tai rentouttava kasvohieronta, naamio ja valinnainen lisäpalvelu, seerumi/tuhkimoampulli ja hoitovoide.

kasvohoito_konsultaatio_luomuhoitola_kau

3X KASVOHOITO 1,5H

345 €

(Etusi vs yksittäin varatut kasvohoidot: 2kpl ihosi tarpeisiin sopivaa ammattiampullia + erikoisnaamio arvo 50e)


Suosittelemme hoitokokonaisuutta sinulle, kuka kamppailet ihon epätasapainotilojen kanssa (oli  sitten kyseessä esimerkiksi tukkeutunut iho, atopia, rosacea, POD, akne tai herkistynyt iho) ja haluat aloittaa matkan kohti tervettä ja hyvinvoivaa ihoa!


Ensimmäisellä hoitokerralla istumme yhdessä alas ja kartoitamme ihosi historiaa ja nykyhetkeä, tämänhetkisen ihonhoitorutiinisi, hoitotottumukset, sekä mahdolliset allergiat ja sairaudet.

Konsultaation jälkeen teemme noin tunnin mittaisen kasvohoidon.

Seuraavat kaksi hoitokertaa räätälöidään aina ihosi sen hetken tarpeen mukaan. Ihonpuhdistus sisällytetään hoitoihin, jos tarpeen.

Sarjahoitoon kuuluvat ampullit ovat ammattituotteita ja valitsemme tehotuotteen aina ihosi tarpeiden mukaan. Valikoimasta löytyy Essen elävien probioottimikrobien ampulli, sekä kosteuttava- ja puhdistava ampulli.


Matkan aikana ihoa pyritään tasapainottamaan ja rauhoittamaan, antamaan sinulle paljon tietoa ja vinkkejä ihonhoitoon, sekä selkeät kotihoito-ohjeet.


Sisältää: kartoituksen, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, tarvittaessa ihonpuhdistus, akupainanta ja rauhoittava kasvohieronta, ampullin imeytys, naamio/erikoisnaamio, valintasi mukaan hierotaan pää tai niska-hartiaseutu, seerumi ja hoitovoide.

kasvohoito_antiage_anti_age_hoitolaturku

5X KOSMEETTINEN ANTI-AGE AKUPUNKTIO KASVOHOITO 2H

697,50 €

(Sarjahoidolla säästät 77,50 €)


Akupunktio kasvohoidolla palautetaan iholle kirkkautta, kuulautta ja kimmoisuutta. Tämä on täydellinen hoito sinulle, joka haluat kokonaisvaltaisen ja ylellisen hoidon, joka sisältää stimuloivaa ja rentouttavaa hierontaa. Viiden kerran sarjahoidolla saadaan ihossa aikaan suuria muutoksia (n. 5-10 vuotta nuorempi iho ja ulkonäkö)! Sarjahoidon paras teho saadaan kun hoidot tehdään viikon välein. Ensimmäisellä hoitokerralla sinulle ohjeistetaan akupainanta hieronta, jotta voit tehostaa hoidon vaikutusta kotona hieromalla näitä pisteitä kevyesti. Sarjahoito suositellaan otettavaksi 1krt/vko.


Hoito aloitetaan rauhoittavilla paineluilla ja jalkapohjien lämpimillä kääreillä. Kasvot puhdistetaan ja kuoritaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Tämän jälkeen kasvojen alueelle, käsiin ja jalkoihin laitetaan akupunktioneuloja, joiden tarkoituksena on lisätä ihon ja kehon kollageenin ja elastaani tuotantoa. Neulojen annetaan vaikuttaa 20minuutin ajan. Seuraavasi saat lihasjännitystä vapauttavan kasvohieronnan. Hierontaa jatketaan akupainannalla, jolla tehostetaan vielä entisestään neulojen vaikutusta. Hieronnan jälkeen iholle levitetään ampulli ja erikoisnamion. Naamion aikana saat hemmottelevan päähieronnan. Lopuksi kasvoille levitetään seerumi ja hoitovoide.


Sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kuorinta ihotyypin mukaisesti, lihasjännitystä vapauttava kasvohieronta ja akupainanta, ampulli ja erikoisnaamio, päähieronta, seerumi ja hoitovoide.


Neulojen vaikutusajalla voit halutessasi valita seuraavista:

- kulmien värjäys ja muotoilu

- kynsien lakkaus

- varpaan kynsien lakkaus

hemmotteleva_kasvohoito_turku_luomuhoito

YIN YOUR SKIN® PRO SARJAHOIDOT

325 € - 535 €

Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen gua shan tekniikka parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta, jolloin iho pääsee uudistumaan. Se stimuloi fibroblastisolujen toimintaa, jotka paitsi vastaavat kollageenin ja elastaanin, myös kosteuttavan soluväliaineen tuotannosta.

Tekniikan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi, parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ihoon, poistaa turvotusta ja yksinkertaisesti saa tukkoisen ihon taas toimimaan. Aktivoimalla parasympaattista hermostoa, saadaan stressihormoni kortisoli laskuun ja koko kehon tulehtustilaa laskemaan.


Tekniikalla pystytään vaikuttamaan siellä, mihin yksistään ihonhoitotuotteet eivät yllä.

Hoidoissa käytetään Yin Your Skin® Pro- Gua Sha lastoja. Kosmeettinen gua sha on erinomainen itsehoitokeino, joten pääset myös aistimaan millaisella painolla hoitoa tulisi tehdä.

Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen gua shan tekniikkaa saa hoidoissaan käyttää vain koulutuksen käyneet valtuutetut tekijät, joihin Maiju lukeutuu Turussa ainoana!


Hyvä asiakas, kun varaat sarjahoidon, varaathan ajat noin 1-2 viikon välein. Jos et pääse käymään hoidossa säännöllisesti, muista että itsehoito tukee ja ylläpitää hoitotuloksia.


3x Yin Your Skin® Pro -kosmeettinen gua sha 325e

(Sarjahoidolla säästät 32e)


Sarjahoito sisältää kolme hoitokertaa.

Varausohjeet: Varaa nettiajanvarauksesta ”3x Yin Your Skin® Pro kosmeettinen gua sha sarjahoito”, sekä kaksi kappaletta ”Sarjahoidon yksikkökerta” aikaa  n. 1-2vko välein toisistaan.

Vaihtoehtoisesti voit varata sarjahoidon ja voimme sopia ensimmäisen kerran yhteydessä kaksi seuraavaa hoitokertaa.


Jokainen hoitokerta sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kasvovesi+öljy ja/tai voide ja n. 1h kosmeettinen gua sha dekolteen, kaulan ja kasvojen alueelle.


5x Yin Your Skin® Pro- Kosmeettinen gua sha 535e

(Sarjahoidolla säästät 60e)


Sarjahoito sisältää viisi hoitokertaa.

Varausohjeet: Varaa nettiajanvarauksesta ”5x Yin Your Skin® Pro kosmeettinen gua sha sarjahoito”, sekä neljä  ”Sarjahoidon yksikkökerta” aikaa n. 1-2vko välein toisistaan.

Vaihtoehtoisesti voit varata sarjahoidon ja voimme sopia ensimmäisen kerran yhteydessä  seuraavaat neljä hoitokertaa.


Jokanen hoitokerta sisältää: Rauhoittavat painelut, lämpimät kääreet jaloille, alkupuhdistus kasvoille, kasvovesi+öljy ja/tai voide ja 1h kosmeettinen gua sha dekolteen, kaulan ja kasvojen alueelle.