EKOKAMPAAMO TURKU

Hiustenlaittoa intohimolla ja ammattitaidolla

Greenlips Beautyn ekokampaamosta löydät sinua, hiusta ja ympäristöämme hellivät tuotteet ja palvelut. Meille kestävä kehitys ja huippuluokan jälki ovat olleet tärkeitä jo vuodesta 2010. Ekokampaamo on muutakin kuin vain hiuskäsittely. Ekokampaamo on elämys. Käytämme palveluissamme ainoastaan laadukkaita ammattilaissarjoja.


Kampaamossamme huolehdimme siitä, että käyntisi on kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukeva, rentouttava ja virkistävä, unohtamatta kauniita hyvinvoivia hiuksia.


Voit seurata Greenlips Beautyn ekokampaamon arkea ja työn tuloksia Instagramissa @ekokampaamoturku ja @greenlipsbeauty 

Voit varata oman aikasi Greenlips Beautyn nettiajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 050 544 8004.


Jos sinulla on mitään kysyttävää palveluihimme liittyen voit myös aina laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com

 

HIUSTENLAITTOA, JOKA TUNTUU JA NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ

KASVIVÄRIT

99€ - 182€

KAMPAUKSET

36€ - 160€

LEIKKUUT

31€ - 104€

SAVIVAALENNUS

101€ - 168€

HIUSHOIDOT

54€ - 105€

HEMMOTTELEVAT KOKONAISUUDET

100€ - 350€

ekokampaamo-toita3-(1-of-1) (1).jpg
 

KASVIVÄRJÄYS EKOKAMPAAMOSSA

Greelips Beautyn Olohuoneen kampaamossa käytämme korkealaatuisia luomusertifioituja Radico Colour Me Organic -kasvivärejä ja kasvivärisekoituksia, jotka ovat laadukkaita, hiusta hoitavia ja erittäin pigmenttirikkaita. Ne antavat kauniin, syvän, kestävän sävyn ja uskomattoman kiillon. Kasviväreillä saat upean kuparin sävyjä 'Strawberry Blondesta' intensiiviseen kupariin, syvän ruskeita tai hunajaisen tai vehnän vaaleita. Kasvivärjäyksen jälkeen hiukset ovat hoidetun tuntuiset ja superkiiltävät.

Kampaamomme on tunnelmaltaan rauhallinen ja rentouttava.  Palvelemme ainoastaan yhtä asiakasta kerrallaan, jolloin voimme taata rentouttavan kokemuksen hiushoidoissa. Tervetuloa kaunistautumaan sekä rauhoittumaan!


Kasviväreillä on hyvä peittokyky ja pysyvyys, mutta on hyvä ottaa huomioon muutama seikka, etekin jos hiuksesi ovat voimakkaasti vaalennetut tai harmaantuneet:

 • Kasviväri ei läpivärjää hiusta vaan jää sävyttäväksi kerrokseksi hiuksen pintaan (kuten esim. synteettiset suoravärit ja sävyttävät hoitoaineet). Tämän vuoksi lopputulokset ovat hieman läpikuultavia, luonnollisen kauniita eivätkä esimerkiksi useita asteita tummempia kuin oma luonnollinen värisi. Kasviväriä voidaan kuitenkin kerrostaa intensiivisempää lopputulosta toivoessa.

 • Kasviväreillä ei voi vaalentaa hiusta tai saavuttaa kylmän vaaleita sävyjä. Kasvivärillä voi kuitenkin kirkastaa vaaleita hiuksia ja häivyttää tyvikasvua. Kun kaipaat selkeästi vaaleampaa lopputulosta, suosittelemme valitsemaan savivaalennuksen, raitoina tai kokovärinä.

 • Kasvivärin lopputulokseen vaikuttaa sen hetkinen hiusvärisi (onko hiustesi sävy oma, värjätty, onko siinä selkeitä rajoja tai raitoja) ja kehosi oma ph. Lopputulos on aina uniikki, juuri sinulla sopiva, upea ja luonnollinen väri.


 • Huomioithan, että kasviväriä ei voi irrottaa hiuksesta kokonaan millään konstilla - siksi suosittelemme kasviväreihin siirtymistä ammattilaisen konsultaatiolla, jotta voidaan valita parhaiten sinun hiustarpeillesi sopiva kasvivärisekoitus.

 

SAVIVAALENNUS

Savivaalennuksella luomme kauniit raidat, babylightsit, balayaget sekä muut kauniit ja luonnolliset vaalennukset ekologisesti

Käytämme savivaalennuksiin kotimaista MAA Earth Made -savikirkastusta. Se on hellävaraisempi ja ekologisempi tapa vaalentaa hiusta muutamia asteita. MAA Earth Made -savivaalennus jättää hiuksiin kauniin kiillon ja luo niihin eläväiset, luonnollisen vaaleat sävyt hiekkaisesta beigestä kultaiseen hunajablondiin. Suomalaisen ekokampaajan yhteistyössä kemistien kanssa luoma savipohjainen koostumus on täydellinen kaikkiin vaalennustekniikoihin. Savivaalennus sopii sinulle, jos kaipaat raitoja tai vaalennusta joko luonnolliseen tai synteettisellä hiusvärillä värjättyyn pohjaan, mutta haluat toteuttaa vaalennuksen mahdollisimman hellävaraisesti, ekologisesti ja biohajoavasti. Jos sinulla on kasvivärjätyt hiukset ja haluaisit vaalentaa hiuksiasi, ota yhteyttä niin tavataan konsultaation merkeissä.


Lue lisää savivaalennuksesta kuvineen ja kokemuksineen Rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan blogistamme: Savivaalennus

 

KAMPAUKSET

Greenlips Beauty Ekokampaamossa loihdimme Sinulle upeat ja kestävät kampaukset elämäsi tärkeimpiin hetkiin.


Kampausten tekoon käytämme ammattilaistasoista luomukosmetiikkasarja Less is Morea. Sarjasta löytyy kattavasti hyviä muotoilutuotteita, joilla saamme ryhdikkään ja tukevan pohjan kampaukselle kuin kampaukselle. 


KAMPAUS 30 MIN

Föönikampaus tai yksinkertainen pikakampaus. Föönikampaukseen sisältyy hiustenpesu. Nopea pikakampaus voi olla esimerkiksi lettikampaus tai yhdistelmä lettiä ja kiharaa. Loistava valinta vaikkapa illanistujaisiin, festareille tai kiireisen aikatauluun juhlapäivänä!


KAMPAUS 60 MIN

Upeina pitkin selkää valuvat glamourkiharat, simppelimpi nuttura tai osittain kiinni oleva kiharakampaus. Valitse tämä, kun haluat rauhoittua kaunistautumishetkeen ja kaipaat lopputulokselta vain rentoa juhlavuutta.  Hintaan kuuluvat pinnit.


JUHLAKAMPAUS 90 MIN

Juhlavampi kampaus, johon tehdään pohjatyö. Tämä voi olla esimerkiksi kiharainen nutturakampaus tai lettiä ja lainetta yhdistävä nutturakampaus. Kampaukseen voidaan myös kiinnittää kukkia tai muita koristeita. Hintaan kuuluu tarvittavat pinnit, täytehiukset & valkit. Otathan omat koristeet mukaan.


JUHLAKAMPAUS 120 MIN

Näyttävä, yksityiskohtainen juhlakampaus, jossa käytetään hiuslisäkkeitä/täytehiuksia/valkkeja ja erilaisia tekstuureja maksimaalisen volyymin ja mahdollisimman näyttävän juhlakampauksen luomiseksi. Kampaukseen kiinnitetään usein myös koristeita. Hintaan kuuluu tarvittavat pinnit, täytehiukset ja valkit. Otathan omat hiuslisäkkeet ja koristeet mukaan.


HÄÄKAMPAUS

Hääkampaus sisältää konsultaatioajan (1h) eli koekampauksen ennen varsinaista hääpäivää. Konsultaatiossa suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kampaus hääpäivää varten, ja kokeillaan erilaisia variaatoita kampauksesta. Otathan mukaasi inspiraatiokuvia sekä mahdollisen hunnun ja koristeet. Hääpäivänä toteutettavaan kampaukseen varataan aikaa 2h, jolloin sinä voit vain nauttia päivästäsi suunnitelmien ollessa valmiit. Hääkampaukseen sisältyy tarvittavat pinnit, täytehiukset & valkit.

Otathan yhteyttä sähköpostitse, niin sovitaan unelmiesi kampauksen toteuttamisesta.


KAMPAUS + MEIKKAUS

Kampaus + Meikkaus -paketti sisältää kampauksen (kesto 1h) ja meikkauksen (kesto 1h). Haluaisitko vapaana hulmuavat, tuuheat kiharat? Kampaus voidaan myös osittain kiinnittää, esimerkiksi letein.  Meikkaus toteutetaan kasvojesi parhaita piirteitä korostaen toiveesi mukaisilla sävyillä, hintaan sisältyy haluttaessasi irtoripset.

 

HOIDOT

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA (45-60 MIN)


Intialainen päähieronta on hemmottelua, jolla on lukuisat terveysvaikutukset. Intialainen päähieronta on syvästi rentouttava hoito, jossa käsitellään niska, hartia, pää ja korvalehdet.. Hieronta voidaan tehdä öljyillä tai ilman. Se soveltuu hyvin otettavaksi mihin vuorokaudenaikaan tahansa, vaikkapa lounastauolla työpäivää virkistämään! Intialainen päähieronta on tuhansia vuosia vanha, auyervedinen hoitomuoto. Sen on kehittänyt modernimpaan muotoonsa ja tuonut länsimaihin fysioterapeutti Narenda Mehta. Intialainen päähieronta on erinomainen tapa ylläpitää kehon terveyttä sen monipuolisten vaikutusten ansiosta. Niitä ovat esimerkiksi:


 • Rentoutuminen

 • Virkistyminen

 • Edistää hiustenkasvua

 • Lievittää migreenikohtausta

 • Auttaa tinnitykseen

 • Selkeyttää mieltä ja kirkastaa ajatukset

 • Lievittää uniongelmia

 • Auttaa stressiin

 • Edistää aineenvaihduntaa


Intialaista päähierontaa EI suositella: 


 • akuutti ja voimakas päänsärkykohtaus

 • syöpäsairaudet (keskustele hieronnan sopivuudesta lääkärisi kanssa)

 • kuume tai tulehdustila

 • lähiaikoina sattuneet päänvammat

 • raskauden ensimmäinen kolmannes
MERILEVÄ- ELI KARRAGEENIHOITO (75 MIN)


Karrageeni- eli merilevähoito on voimakkaasti puhdistava ja kosteuttava hoito, joka poistaa tehokkaasti muotoilutuotekerrostumia ja raskasmetalleja hiuksista. Se  ravitsee hiuksia erilaisin mineraalein. Karrageeni- eli merilevähoito tekee hiuksistasi pehmeämmät, taipuisammat ja kirkastaa väriä.

Karrageeni sopii kaikille, joiden hiukset tuntuvat erityisen kuivilta tai jos hiuksiisi on muodostunut kloorin, raudan tai kuparin aiheuttamia värjäymiä. Erityisesti luonnonkiharat, voimakkaasti vaalennetut tai muuten hauraat hiukset rakastavat merilevähoitoa! Hoidon jälkeen hiukset ovat kevyet, puhtaat, taipuisat ja häikäisevän kiiltävät.

Karrageeni on hyvä hoito tehtäväksi ennen ensimmäistä kasvivärjäysta. Karrageenihoitoon ei kuitenkaan kannata tulla heti värjäämisen jälkeen, sillä se saattaa haalentaa väriä puhdistavan ominaisuutensa vuoksi. Karrageenihoito sopii erinomaisesti tehtäväksi intialaisenpäähieronnan ja luksusleikkuun kera, jolloin maksimaalinen rentoutus ja kokonaisvaltainen hemmottelu on taattu!SAVIHOITO (75 MIN)


Savihoito on tehokas puhdistushoito. Se sopii hyvin normaalille tai rasvoittuvalle hiuspohjalle tasapainottamaan liiallista talineritystä. Savi poistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtauksia ja kertymiä hellävaraisesti. Samalla se antaa hiuksille ja hiuspohjalle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita. Savihoidon voi tehdä karrageenihoidon tapaan kuukausittain.LESS IS MORE HIUSHOITO (1 H)


Tässä luomuhiushoidossa keskitytään hiuspohjan tasapainottamiseen sekä hiuksien tehokkaaseen hoitamiseen. Hiushoito on samalla rentouttava pysähdys kesken kiireisen arjen.

Hoitotyyppi valitaan paikan päällä kun hiusten ja hiuspohjan tarpeet on kartoitettu ammattilaisen kanssa. Hoito valitaan seuraavista hoitotyypeistä tai hoito voi olla tarvittaessa myös sekoitus näistä:

 • kuiva / rasvainen, hilseilevä hiuspohja

 • käsitellyt huonokuntoiset hiukset

 • hiusten hyvinvoinnin edistäminen ja rentoutuminen 

 • hiustenlähtö ja vahvistaminen


Jotta saat hoidosta parhaat mahdolliset tulokset, hoitoon sisältyy yksi Less is More hiustenhoitotuote (arvo 25-30 €). Näin voit jatkaa tehokasta hiustenhoitoa myös kotona ammattilaisen valitsemalla tuotteella. 

Hoito sisältää: 

 • tarpeen mukaan hiuspohjan harjaus (hilseilevä hiuspohja)

 • hiusnaamio hiuspohjalle ja hiuksille

 • rentouttavan hieronnan joka tehostaa naamion vaikutusta (15 min)

 • pesu ja föönaus

 • 1 Less is More hiustenhoitotuote (arvo 25-30€)

(Less is More hiushoito + leikkuu: kesto: 1,5 h, hinta: 105 €)


 

LEIKKAUKSET

Ekokampaamo Greenlips Beautyssa voit valita hiustesi hyväksi jonkin seuraavista eri leikkausvaihtoehdosta:


KONELEIKKUU 30 MIN (31 €)

Koneleikkaus on sinulle, jolle leikkaus tehdään kokonaan tai osaksi koneella (esim. sivut ja takaosat) - lyhyet ja skarpit parturityöt. Sisältää hiustenpesun, kuivauksen ja mahdolliset muotoilutuotteet.HIUSTENLEIKKUU  60MIN (52 €)

Tervetuloa löytämään sinun kasvonpiirteille ja persoonaasi sopiva hiusmalli. Hiustenleikkuumme sisältävät aina:

 • konsultaation eli hiusmallin suunnittelun ja personoinnin juuri sinulle sopivaksi

 • hiusten ja hiuspohjan pesun ja hoidon rentouttavalla & rauhallisella hiuspohjan hieronnalla, Less is More -luomuhiustuotteilla

 • hiustenleikkuun

 • hiusten kuivauksen, föönauksen tai muotoilun toiveitasi kuunnellen. Samalla saat opastusta ja vinkkejä, kuinka muotoilla hiusmallia kotona.

 • suositukset ja opastuksen sinun hiustesi hoitoon ja muotoiluun sopivista Less is More -tuotteista.


LUKSUSLEIKKUU (ENERGIALEIKKUU) 1h 45min (104 €)


Luksusleikkuu (energialeikkuu) on sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi. Luksusleikkuu voidaan toteuttaa perinteisellä leikkuutekniikalla tai energialeikkuutekniikalla. Alkukonsultaatiossa valitsemme sinun hiuksillesi parhaan tekniikan. 


Luksusleikkuu aloitetaan aina intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen hiukset pestään ja hoidetaan pesupaikalla. Tämän jälkeen hiuksiin toteutetaan haluttu leikkaus. Energialeikkuu eroaa perinteisestä siten, että leikkuussa pyritään välttämään voimakkaita kulmia. Hieronnan ja hiustenleikkuun yhdistelmä virkistää ja hoidon jälkeen olosi on rentoutunut. Hieronnan aikana hiuspohjalle tehty öljyhoito vahvistaa hiusta ja hoitaa päänahkaa.

Intialaista päähierontaa EI suositella: 


 • akuutti ja voimakas päänsärkykohtaus

 • syöpäsairaudet (keskustele hieronnan sopivuudesta lääkärisi kanssa)

 • kuume tai tulehdustila

 • lähiaikoina sattuneet päänvammat

 • raskauden ensimmäinen kolmannes


 

050 5448004

Kalevantie 8, 20520 Turku, Finland

 • Google Places
 • Instagram
 • Facebook