TUOTTEET

Kasvohoidoissa meillä on käytössä kaksi luonnonkosmetiikkasarjaa: Esse Organic Skincare -sensitive linja ja Green Skincare. 

Valitsemme sarjan aina yhdessä kanssasi, ihon tarpeen perusteella. Kasvohoitoihin voit valita aina lisäpalveluita halutessasi. 

esse-ryhm%C3%83%C2%A4kuva_edited.jpg

ESSE ORGANIC SKINCARE

Esse Organic Skincare on probioottinen ihonhoitosarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin. Esse Sensitive-linja on erinomainen jos ihosi on herkkä, tulehtunut, tai kärsit jostain iho sairaudesta, kuten atopia, akne, rosacea tai perioraalidermatiitti. Esse on Ecocert-luomusertifioitu sarja. Yritys on hiilivapaa, sekä Phyto Trade African kumppani yritys. Tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä testata eläimillä.

green-skincare-latelier-des-delices-ihon

GREEN SKIN CARE

Green skincare on ranskalainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyy bioteknologia, luomu ja luonnonmukaiset ainesosat. Herkullinen, luonnosta saatu tuoksumaailma luodaan Provencessa. Sarjasta löytyy jokaisen iholle sopivat tuotteet; Hydra kuivan ihon hoitolinja, Sensi herkän ihon hoitolinja, Purmat sekaihon hoitolinja, Purity + epäpuhtaan/akneihon hoitolinja, Youth 30+ ihon anti-age hoitolinja ja Youth + ikääntyneen ihon anti-age hoitolinja. Sarja on Ecocert- ja Cosmos-sertifioitu.