top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Uutuus! Less is More Phytonutrient Hairroot – Seerumi

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Jopa 70% kaikista miehistä ja 30-40% naisista kärsivät hiustenlähdöstä jossakin elämänvaiheessa. Tämä on usein kantajalleen erittäin ahdistavaa ja masentavaa. Less is More on tuonut loppukeväästä 2017 markkinoille useiden vuosien kehitys- ja tutkimustyön tuloksen vastaamaan ohuthiuksisten ja hiustenlähdöstä kärsivien tarpeisiin. Kyseessä  on hiuspohjaa stimuloiva Phytonutrient Hairroot – Seerumi.


Less is More Phytonutrient Hairroot - Seerumi Mainoskuva

Phytonutrient Hairroot – Seerumi


Luomusertifioidun hiuskosmetiikan pioneeri maailmalla, itävaltalainen Less is More on lanseerannut hiuspohjaa stimuloivan ja hiustenkasvua aktivoivan Phytonutrient Hairroot- Seerumin avuksi hiustenlähtöön ja vahvistamaan hiusta. Phytonutrient Hairroot – Seerumi  on Dr. Doris Brandhuberin useiden vuosien tutkimustyön tulos, joka edustaa kasvipohjaisten tuotteiden kehityksen huippua. Seerumi tekee hiuksista vahvemmat ja tuuheammat, hidastaa hiusten ennenaikaista ikääntymistä ja ehkäisee hiustenlähtöä.


Phytonutrient Hairroot – Seerumin luonnolliset raaka-aineet suojaavat ja rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa ja tuotteen antioksidanttinen, uudistava koostumus lievittää ja ehkäisee kemiallisten käsittelyiden negatiivia vaikutuksia.


Less is More Phytonutrient Hairroot - Seerumi

Avainraaka-aineet 


Uttwiler Spätlauber -omenalajikkeen kantasolut:  suojaavat todistetusti hiuksen kantasoluja ja hidastavat hiustuppien vanhenemista.


Herneen itu -uute: Luonnollinen, kestävää kehitystä edustava raaka-aine, joka tekee hiuksista tuuheammat ja paksummat ja aktivoi hiusten kasvua. Stimuloi erityisiä signaalimolekyylejä hiusnystyssä ja aktivoi tällä tavalla hiustenkasvua. Kliinisessä tutkimuksessa on todettu, että anagen/telogen suhde (osuus aktiivisessa kasvuvaiheessa olevista hiustupista verrattuna lepovaiheessa oleviin hiustuppiin) voi kasvaa 4:stä 7.2:en ainoastaan 3 kuukaudessa, joka tarkoittaa lisäystä hiusten kasvussa 78%.


Basilikan juuriuute: Tekee hiuksista tuuheammat ja paksummat. Hidastaa/ehkäisee hiustenlähtöä. Perustuu ainutlaatuiseen nk. Hairy- Roots teknologiaan. Estää entsyymi 5a-reduktaasin II aktiivisuutta (entsyymi muuttaa testosteronin voimakkaampaan muotoon, joka nopeuttaa hiuksen kasvusykliä ->hiustenlähtö), stimuloi hiusnystyjen soluja hiustupessa ja estää siten hiustenlähtöä.


Käyttö

Hiero kerran päivässä muutama pisara tuotetta päänahkaan tai kohtiin, joista on lähtenyt hiuksia. Älä huuhtele pois. Älä pese hiuksia heti tuotteen käytön jälkeen.

Tutkimustulokset – Phytonutrient Hairroot – Seerumi

Less is Morelle tuotteiden tehokkuus on ensiarvoisen tärkeä asia. Tämän vuoksi valmistaja toteutti 6kk empiirisen tutkimuksen, jossa tutkittiin uuden seerumin tehoa.

Tutkimuksen tärkeimpien tulosten yhteenveto:

77 % koehenkilöistä oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä 38 % kaljuista kohdista pieneni 62 % oli sitä mieltä, että hiusten ulkonäkö parani 52 % katsoi, että hiusten kasvu nopeutui


Empiirisen tutkimuksen koehenkilöistä 40% naisia, 60% miehiä  ( 21hlö eri-ikäluokista)

”hiustenkasvua tai ei, tämä on ehdottomasti paras hiuspohjan hoito mitä olen ikinä käyttänyt. Aina kun hiuspohjani on kireä tai stressaantunut ( vaalensin jopa hiukseni pitkästä aikaa) laitan tuotetta pari kertaa ja kaikki on hyvin!” – koehenkilö-


Saatavuus

Less is More Phytonutrient Hairroot – Seerumi saatavissa useista salongeista kautta maan. Less is More -sarjan tuotteita edustavat salongit löydät: Less is More jälleenmyyjät kaupungittain


Less is More Phytonutrient Hairroot – Seerumin löydät myös Greenlips Beauty – verkkokaupasta: Less is More Phytonutrient Hairroot – Seerumi

#hiusseerumi #hiuspohjanhoitoaine #lessismore #hiustenlähtö #ohuethiukset

27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page