top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Uusi meikkisarja valloittaa Suomen – UND GRETEL

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Und Gretel on huippumuodikas, 100% luonnollinen, BDIH -sertifioitu meikkisarja Berliinin sydämestä. Tänä syksynä meillä on ilo ja kunnia esitellä upea, trendikäs ja tyylikäs uutuusbrändi valikoimiimme – UND GRETEL. High end -värikosmetiikkaa, jonka sydän sykkii muodille ja sielu lepää luonnossa. Sarjan jokainen tuote on todellinen helmi. Meidän Greenlips Beautyn naisten mielestä kesä tuntui mahdottoman pitkältä odottaessamme, että pääsemme kertomaan teille tästä mahtavan upeasta meikkisarjasta. Olemme sydänjuuriamme myöten rakastuneita tähän sarjaan.

Und Gretel - High end värikosmetiikkaa Berliinistä

Laatutietoisen meikkaajan unelma

Und Gretel on berliiniläisen, kansainvälisesti arvostetun meikkitaiteilija Christina Rothin sekä brändäyksen ammattilaisen Stephanie Dettmannin käsialaa. Christina on työskennellyt lukuisten julkisuuden henkilöiden, muotilehtien, elokuvien ja editorial-kuvausten parissa. Vaativassa työssään hän törmäsi usein siihen, että halu käyttää mahdollisimman luonnonmukaisia meikkituotteita yhdistettynä korkeimpaan mahdolliseen laatuun (meikit ovat hänen osaamisensa ohella hänen tärkein työvälineensä!) ei tuntunut mahdolliselta. Christina halusi eroon keinotekoisista säilöntäaineista sekä muista kyseenalaisista raaka-aineista, mutta kaipasi synteettisen kosmetiikan kirkkaita värejä sekä pitkäkestoisia koostumuksia. Christinan vakuututtua siitä, että rohkeiden sävyjen, huikean suorituskyvyn sekä sertifioidun luonnonkosmetiikan yhdistäminen on mahdollista, hän lyöttäytyi yhteen markkinointiekspertti Stephanien kanssa. Voimakaksikko päätti luoda vaatimuksiinsa täydellisesti istuvan meikkisarjan itse, ja näin vuonna 2015, pitkän tuotekehityksen jälkeen, syntyi Und Gretel. Sarjassa yhdistyvät ylelliset luonnon raaka-aineet, ammattimainen laatu,  ihoa hoitavat koostumukset, upea väripaletti & pakkausten kaunis ulkoasu – ilman kompromisseja.

Und Gretelin meikit sisältävät toinen toistaan upeampia raaka-aineita, mm. avokadoöljyä, ruusunmarjaöljyä, verbenaa, jojobaöljyä, macadamiaöljyä, kamomillaa, babassuvoita ja värikkäitä mineraalipigmenttejä.

Luonnonkosmetiikka uutuus saapuu Suomeen

Berliinin sydämestä – ylelliset luksusmeikit kaikkien ulottuville

Saksa on tunnetusti yksi luonnonkosmetiikkasektorin edelläkävijöistä, joten emme yhtään ihmettele, että Und Gretel on luotu juuri siellä! Nyt he ovat valmiita myös maailman valloitukseen. Und Gretel on saavuttanut Saksassa hurjan suosion, ja olemme erittäin onnellisia saadessamme olla yksi ensimmäisistä brändin edustajista Saksan ulkopuolella. Muotilehdissä ja editorial-kuvauksissa suositun Und Gretelin valikoima ja ulkoasu henkivät sellaista tyylikkyyttä ja eleganssia, jollaista emme sertifioidun kosmetiikan puolella ole ennen nähneet. Tuotteet ovat samaan aikaan todella trendikkäitä ja hienostuneita – huulipunan koostumus hipoo täydellisyyttä, kulmakarvageelin avulla meikataan helposti ajanmukaiset, näyttävät kulmakarvat sekä sarjan värimaailma todella hivelee silmää kauneudellaan. Tuotteet ovat hyvin pigmenttirikkaita sekä pysyvyydeltään loistavia. Und Gretelin valikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset täydellisen & tarpeellisen meikkipussin luomiseen.

Greenlips Beautyn tiimiä sarja on puhutellut ja inspiroinut jo pitkään – tuotteillaan, ulkonäöllään ja brändin upealla taustatiimillä. Christina ja Stephanie ovat onnistuneet luomaan upean sarjan, jossa yhdistyvät kauniit ja monikäyttöiset sävyt, luksus, BDIH-sertifioidut koostumukset, pysyvyys sekä korkea laatu. Tuotteet tuoksuvat ja maistuvat juuri niin hyvältä kuin ne näyttävätkin. Und Gretel saa innoituksensa haute couturesta, avantgardesta sekä luonnon monimuotoisuudesta – tämä meikkitaiteilijoiden unelma saa sydämemme sykkimään.

Tutustu Und Gretelin valikoimaan.

Und Gretel valikoima

#luksusmeikit #UndGretel #uutuussarja

64 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page