top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Uoga Uoga mineraalimeikkipohja ja Uoga Uoga voidemainen huuli&poskipuna

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Oletko jo tutustunut ihastuttavaan ja persoonalliseen liettualaiseen Uoga Uoga mineraalimeikkisarjaan?


Uoga Uoga on pieni perheyritys, jonka kaikki tuotteet tehdään käsityönä. Tuotteiden pakkaukset ovat ihanan persoonallisia, kauniita, ja mukana tulevat omistajien kirjoittamat suloiset pikkurunot.

Täydellinen mineraalimeikkisarja kesäksi

Uoga Uoga – täydellinen mineraalisarja kesäiholle


Miten Uoga Uoga eroaa muista?

Uoga Uoga eroaa muista mineraalibrändeistä monin tavoin. Uoga Uogan mineraalipohjat ovat 100% luonnollisia, puhtaita ja turvallisia. Erikoisuutena on, että raaka-aineet eivät koostu pelkästään mineraaleista vaan joukossa on myös valkoista savea, riisijauhetta, allantoiinia ja magnesiumstearaattia. Tämän vuoksi sarjan tuotteet ovat mattaisia, ja soveltuvat erinomaisesti myös rasvoittuvalle ja sekaiholle. Lisäksi muista mineraalikosmetiikkasarjoista eroten, tuotteista löytyy Itämeren meripihkaa. Meripihka on antioksidanttinen, antibakteerinen ja tulehdusta rauhoittava (loistava tuote myös ongelmaiholle!). Jos olet kokenut edelliset käyttämäsi mineraalipohjat liian hehkuviksi/kiiltäviksi, ja pidät mattaisesta lopputuloksesta, tämä en ehdottomasti sinun tuote! Lopputulos on peittävä, mattainen ja kevyt. Täydellinen kesällä, kun iho hikoilee normaalia enemmän. Uoga Uoga on myös siitä hyvin erikoinen mineraalimeikkisarja, että useat sarjan tuotteet on sertifioitu ja kaikki tuotteet ovat sertifiointiprosessissa. Sertifikaatti on COSMOS natural.


Täältä voit tutustua miten valita itsellesi oikea sävy Uoga Uogan mineraalimeikkipohjista.

Uoga Uoga Voidemainen huuli&poskipuna

Uoga Uoga Voidemainen huuli&poskipuna sävyt


Uoga Uoga Voidemainen huuli&poskipuna

Uoga Uogalla on myös supersuositut Huuli&Poskipuna tuotteet, joita löytyy kahdeksan eri sävyä. Lip&Cheek on kesän must tuote helppoutensa ja monikäyttöisyytensä vuoksi. Tuote toimii sekä huuli- että poskipunana! Tuotetta voi levittää sormin, ja se tuntuu huulella samettiselta ja kosteuttavalta. Lisäksi tuote on super söpö ja pieni, helppo kantaa mukana. Älä kuitenkaan anna koon hämätä, tätä saat todella käyttää jos haluat sen loppuvan. 😉  Uoga Uogan huulituotteissa käytetään puhtaita marjauutteita ja ihoa ravitsevia argania-, jojoba- ja vadelmasiemenöljyjä.ps. Tiesitkö, että Greenlips Beautyn myydyin kulmaväri on Uoga Uogan vahamainen Forest Path? Uoga Uogan omalla kapealla, vinolla kulmasiveltimellä kulmat saa muotoiltua helposti tämän hetken trendikkäisiin, luonnollisiin kulmiin. Forest Pathin sävy on kylmän ruskea, juuri suomalaisille kasvoille sopiva kulmaväri.


Täältä voit tutustua Uoga Uogan koko tuotevalikoimaan.


#uogauoga #kesäksi #mineraalimeikkipohja #arvonta #lipampcheek

18 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page