top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Uoga Uoga Fresh Cosmetics Suomeen!

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Uoga Uoga Fresh Cosmetics

Uoga Uoga Fresh Cosmetics – Tuoretta luonnonkosmetiikkaa Itämeren rannalta

Liettualaisen Uoga Uogan mineraalimeikit ovat löytäneet tiensä monen suomalaisen sydämeen ja on heille luottosarja kosmetiikan saralla. Muun muassa Uoga Uogan Forest Path on asiakkaiden ja bloggaajien keskuudessa nostettu useaan otteeseen parhaaksi kulmaväriksi, mutta kuinka moni tietää, että Uoga Uoga on aikoinaan aloittanut kosmetiikan valmistuksen ihonhoitotuotteista Fresh Cosmetics periaatteella?

Tutustu Uoga Uoga mineraalimeikkipohjiin sekä miten valita itsellesi oikea sävy.

Uoga Uogan lähtökohta on ollut tehdä mahdollisimman vähän prosessoitua luonnonkosmetiikkaa lähiraaka-aineita kuten herkullisia marjauutteita hyödyntäen. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka tarkoittaa liettuaksi ”Marja Marja”.  Upeaa, kaunista ja herkullista tuorekosmetiikkaa itämeren rannalta. Miten ihmeessä voikaan sanoin kuvailla näitä tuoksuja, siis totaalinen ja suuri WOW! Haluaisimme vain syödä kaikki purkit.  Tuoksut ovat niin tuoreita, aitoja, mehukkaita ja raikkaita. Suomessa Uoga Uogan Fresh Cosmetics – tuorekosmetiikkaa tulee ensimmäistä kertaa saataville huhtikuun aikana.

Uoga Uoga – täysin uniikki omassa sarjassaan

Uoga Uoga poikkeaa muista markkinoilla olevista mineraalimeikkibrändeistä mm. erikoisilla lähiraaka-aineillaan sekä Cosmos Natural – sertifikaatillaan ( Uoga Uoga on tietääksemme ainoa Suomen markkinoilla oleva sertifioitu mineraalimeikkisarja). Sarjan tuotteissa käytetään erityisiä, arvokkaita raaka-aineita kuten meripihkaa, marjauutteita, macadamiaa ja avocadoöljyä.

Uoga Uoga on kasvanut yhdeksi Liettuan johtavista luonnonkosmetiikan tuottajista, mutta edelleen tänäkin päivänä Uoga Uoga varmistaa tuotteiden tuoreuden valmistamalla tuotteet käsin, pienissä erissä. Kaikki suunnittelu, tuotekehitys ja tuotanto tapahtuu heidän omissa tiloissaan Liettuassa. Uoga Uoga on jotain todella suloisen kaunista, herkullista ja uniikkia.

Uoga Uogan  Fresh Cosmetics – Himoitut herkut kosmetiikkahyllyssämme pian

Kovin odotetut ja himoitut Uoga Uogan Fresh Cosmetics – ihonhoitotuotteet  rantautuvat Suomeen ja löytyvät valikoimastamme lähiviikkoina. Eikä tässä vielä kaikki, ihonhoitotuotteiden lisäksi Uoga Uogalta tulee aivan mielettömiä meikkiuutuuksia! Helmeilevää hohtovoidetta, huulipunia useassa sävyssä, uusia huulikiiltosävyjä ym.

Täältä löydät Uoga Uogan tämänhetkisen valikoiman. 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa ja ole ensimmäisten joukossa testaamassa näitä upeita, mehukkaita uutuuksia.

#Tulossapian #UogaUogaFreshCosmetics #UogaUogauutuudet #uutuus

43 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page