• sharon-greenlipsbeauty

Unelmatyöpaikkasi? We’re hiring!

Myynti- ja asiakkuusvastaava

Greenlips Beauty etsii tavoitteellista ja innostunutta MYYNTI- JA ASIAKKUUSVASTAAVAA osaksi kasvutarinaamme. Tehtävässäsi vastaat B2B-asiakkuuksien kehittämisestä, kasvattamisesta ja lisäksi teet aktiivista uusasiakashankintaa. Tukenasi on tiimi, joka tekee työtään motivoituneesti, intoa puhkuen sekä suurella sydämellä. Asetat työssäsi itse rajat uramahdollisuuksillesi ja toivomme, että henkilökohtainen kehitys on sinulle tärkeää.

Greenlips Beauty on eurooppalaisten, innovatiivisten luonnonkosmetiikkabrändien maahantuoja. Monet edustamistamme brändeistä ovat alansa todellisia pioneereja. Voit tutustua meihin ja edustamiimme brändeihin tarkemmin osoitteessa greenlipsbeauty.com

Toivomme Sinulta:

 1. Laaja-alaista kiinnostusta luonnonkosmetiikkaa ja kauneusalaa kohtaan.

 2. Kykyä ratkaista asiakkaiden liiketoiminnan haasteita tarjoamalla lisäarvoa markkinoinnin, mainonnan ja brändin kehittämisen keinoin.

 3. Hyviä tietotekniikkataitoja.

 4. 3-10 vuotta kokemusta B2B-myyntityöstä.

 5. Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvät vuorovaikutustaidot.

 6. Olet oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen.

 7. Vahvat projektijohtamisen taidot (osaat viedä asioita loppuun).

 8. Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä.

Tarjoamme:

 1. Mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavalla alalla.

 2. Laadukkaat ja upeat tuotteet edustettavaksi.

 3. Ihanat yhteistyökumppanit joiden kanssa työskennellä.

 4. Vahvan taustatuen ja motivoituneet työtoverit.

 5. Mahdollisuuden saavuttaa ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteesi.

 6. Mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhösi ja omiin työaikoihisi.

 7. Kannustavan palkkauksen.

Arvostamme aikaisempaa työtä kauneusalan parissa, omien verkostojen olemassaoloa, näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä arvomaailmaamme samaistumista. Teemme työtämme rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan, mutta myös halustamme inspiroida ihmisiä kuluttamaan eettisemmin ja ekologisemmin.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Arvostamme myös ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kerro hakemuksessa (CV ja hakemuskirje) osaamisen ja kokemuksen lisäksi palkkatoiveesi. Lisäksi toivomme LinkedIn -profiilisi osoitetta.

Toimistotilamme sijaitsevat Turun Manillassa, missä lähipäiviä olisi vähintään 1-2 pvä / vkossa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja hakemukset Sharon Forbesille osoitteeseen sharon@greenlipsbeauty.com otsikolla MYYNTI- JA ASIAKKUUSVASTAAVAA 31.8.2018 mennessä.

#meilletöihin #myyntijaasiakkuusvastaava #werehiring

22 katselukertaa
 

050 5448004

Kalevantie 8, 20520 Turku, Finland

 • Google Places
 • Instagram
 • Facebook