• sharon-greenlipsbeauty

UND GRETEL Kulmameikki STEP-BY-STEP

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

UND GRETEL luksus luonnonkosmetiikkasarjasta löydät superhelpot tuotteet täydellisten kulmakarvojen muotoiluun. UND GRETEL tarjoaa kulmakarvojen meikkaamiseen kolme upeaa tuotetta: SPRUSSE, LUK & FROH. Niiden avulla meikkaat itsellesi täydelliset kulmakarvat, olivatpa kulmasi ohuet, tuuheat, vallattomat tai värittömät. Tässäpä kolme oivaa tuotetta, joilla saadaan kulmat meikattua superluonnollisiksi tai supernäyttäviksi! UND GRETEL on kaikille meille meikkaamista rakastaville luotu sarja, jonka tuotteet ovat helppokäyttöisiä, kauniisti levittyviä sekä täydellisiä meikkileikkeihin! Tuotteita käyttäessä ei tarvitse säästellä mielikuvitustaan, vaan tuotteita voi käyttää ja yhdistellä ennakkoluulottomasti. Ja mikä parasta, koko UND GRETEL -meikkisarja on BDIH-sertifioitu. Meikkisarjan tuoksumaailma on todella kevyt, joten voimme suositella tätä lämpimästi voimakkaan tuoksuisia tuotteita karttavalle. Sarjasta löytyy paljon tuotteita myös vegaaneille. Greenlips Beauty loves!

STEP 1 – SPRUSSE kulmakynällä muotoa, väriä ja runsautta kulmiin

Step 1

Etenkin jos kulmakarvasi ovat hentoiset ja ohuet (eli kaipaat niihin hiukan lisää runsautta), aloita kulmakarvojen meikkaus SPRUSSE kulmakynällä. SPRUSSE kulmakynää on saatavilla kolmessa eri sävyssä:

1 Dark Brown – tummanruskea. Sävy sopii hyvin tumma- ja mustahiuksisille, sekä heille, jotka pitävät tummista kulmista.

2 Warm Brown – lämmin vaaleanruskea. Tämä sävy sopii parhaiten sinulle, jos olet sävyiltäsi vaalea ja lämmin. Oiva sävy myös ginger-tyypeille, eli vaaleille punakutreille.

3 Taupe – viileä ruskea. Tämä on tiimimme ehdoton suosikkikulmakynä! Sävy on täydellinen viileään, skandinaaviseen värimaailmaan.

Harjaa ensin kulmakarvat SPRUSSEn toisessa päässä olevalla harjalla (harjaa kulmakarvoja hiukan ylöspäin suuntautuvin vedoin). Lisää SPRUSSE kulmakynää kulmakarvoille ja häivytä epäröimättä rajojen ylitse, jotta saat kulmakarvat näyttämään suuremmilta. Käytä harjaa kammataksesi värin päältä pehmentääksesi ja häivyttääksesi väriä. Luodaksesi tiheämmän, mutta luonnollisen lookin, vedä lyhyitä, hiuksenhienoja viivoja väleihin hieman tummemmalla värillä jäljitelläksesi pieniä karvoja. Häivytä harjan kanssa. Muista teroittaa kulmakynääsi säännöllisesti! Kynän toisessa päässä oleva harja voi olla hyvä myös pestä silloin tällöin. Harjan voit pestä miedolla kasviöljypohjaisella saippualla, kuten esimerkiksi Dr. Bronner’sin luomusaippualla.STEP 2 – LUK voidemainen luomiväripuikko sopii myös kulmien meikkaamiseen

Step 2

Saadaksesi pehmeyttä ja kolmiulotteisuutta kulmiin, lisätään kulmiin sävyä LUK voidemaisesta luomiväristä. Sävy heijastaa valoa kauniisti ja tekee samalla kulmista pehmeämmän näköiset. Piirrä LUK luomiväripuikolla sävyä kulmiin muutamalla vedolla. Samalla tuotteella saat tehtyä kauniin silmämeikin: voit käyttää tätä metallinhohtoista, pronssisen ruskeaa sävyä luomilla rajauksien tapaan, luomivärinä tai pohjustustuotteena smokey eye – silmämeikille.


STEP 3 – kiinnitä kulmameikki FROH kulmakarvageelillä

Jos sinulla on tuuheat kulmat tai kaipaat kulmiisi vain hiukan sävyä ja pitoa, voit hypätä kulmien meikkaamisessa suoraan tähän vaiheeseen!

Kulmameikki viimeistellään FROH kulmakarvageelillä. Tiesitkö, että FROH tarkoittaa suomeksi iloista? 🙂 Kauniit ja viimeistellyt kulmat tekevät ihmeitä myös mielialaamme ja päivä saa erityistä potkua aamuisesta kulmameikkirutiinista! FROH kulmakarvageeli on siitä erityinen, että ruskean sävyn lisäksi sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tekevät kulmista kolmiulotteisemmat ja runsaammat. Samalla se kiinnittää SPRUSSE kulmakynän, LUK voidemaisen luomiväripuikon sekä kulmakarvat paikoilleen. FROH kulmakarvageelin sisältämä aloe vera hoitaa kulmakarvoja.

Levitä FROH kulmakarvageeliä ohuena kerroksina kulmkarvoille. Jos kaipaat lisää tummuutta & runsautta, lisää toinen kerros. Ennen toisen kerroksen levittämistä, anna ensimmäisen kerroksen kuivua ja levitä toinen kerros tuotetta vasta sen jälkeen.

Nyt upeat kulmasi ovat valmiit sekä kasvot ilmeikkäät, pirteät ja raikkaat! Kulmakarvoja ei suotta kutsuta kasvojen kehyksiksi, vaan kulmien meikkaaminen antaa todella kohotusta ilmeeseen sekä avaa katsetta.

#Kulmakarvat #Kulmakarvageeli #Kulmameikki #Kulmat #UndGretel #Kulmakynä #Meikkivinkit

113 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki