top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Petit&Jolie: vauvan ja lapsen ihonhoito

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Petit&Jolie: Vauvan ja lapsen ihonhoito

Haluan esitellä teille syyskuun alussa suomeen rantautuneen Petit&Jolie tuotesarjan. Hollantilainen Petit&Jolie on 100% luonnollinen ihonhoitosarja vauvoille, lapsille ja raskaana oleville. Sarjan värikkäät pakkaukset ja mehukkaat tuotteet herättävät ihastusta sekä lapsissa, että vanhemmissa. Lasten ihonhoitosarjalle löytyy kysyntää suomessa, jossa perheen pienimmille varta vasten kehiteltyjä luonnollisia ihonhoitosarjoja ei ole montaa.

Jokainen Petit&Jolie tuote on suunniteltu nimenomaan vauvan ja lapsen herkälle iholle. Tuotesarjan erityisyys piilee sen ainutlaatuisissa ainesosien yhdistelmissä, joiden ansiosta kaikki sarjan tuotteet hellivät perheen pienimpien ihoa. Kaikki tuotteet ovat toimivia ja tehokkaita, mutta erittäin hellävaraisia. Tuotteiden raaka-aineluettelot ovat lyhyet eivätkä ne sisällä tarpeettomia raaka-aineita taikka allergeeneja. Mitä vähemmän ainesosia, sen parempi. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisista raaka-aineista, 0% parabeeneja, 0% synteettisiä väriaineita, 0% säilöntäaineita ja 0% saippuaa. Petit&Joliessa suurennuslasin alla ei ole ainoastaan lopputuote vaan koko raaka-aineiden tuotantoketju.

Petit&Jolie tarinan alku

Petit&Jolien on perustanut Esther Keddeman vuonna 2013. Kuten monet muutkin luonnonkosmetiikka-alalle havahtuneet, Estherin herätti hänen ensimmäinen raskautensa. Raskaana ollessaan Esther ymmärsi kuinka hauraita vauvat ovat ja riippuvaisia meidän tekemistä valinnoista vanhempina. Esther alkoi pohtia tarkemmin tekemiään valintoja, mitä tuotteita hän käyttää ja miksi. Mistä tuote on peräisin? Minne se menee, kun olemme käyttäneet sitä? Nämä tekijät saivat Estherin etsimään rehellisiä, puhtaita ja luomulaatuisia tuotteita itselleen ja tulevalle vauvalleen. Tarjolla olevista tuotteista harvat oli luomulaatuisia, luonnollisia ja/tai laadukkaita. Tämä inspiroi Estheriä kehittämään Petit&Jolie tuotesarjan. Elämän alkuhan on niin arvokasta aikaa, ja samalla niin haavoittuvaista. Se ei ole se hetki jolloin tehdä kompromisseja sen suhteen mitä iholleen laittaa.

Tältä pohjalta syntyi Petit&Jolie. Petit&Jolie edustaa korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat hyviä sekä lapselle, että ympäristölle. Petit&Jolie ihonhoitotuotteiden kanssa voit nauttia mm. yhteisestä kylpyhetkestä, huolehtimatta siitä mitä käyttämäsi tuotteen sisällössä on. Petit&Jolie tuotteet ovat BDIH / IONC sertifioituja. BDIH / IONC on saksalainen, riippumaton, luonnonkosmetiikan sertifiointitaho. Sertifioinnin saaneiden tuotteiden raaka-aineiden on oltava valvotusti tuotettuja. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki tuotteet täyttävät normaalin kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset ja lisäksi tiukat luonnonkosmetiikan sertifikaattitahojen vaatimukset.

New Life Home säätiö

Esther halusi tehdä Petit&Jolien kanssa enemmän kuin ainoastaan kehittää laadukkaita tuotteita. Esther halusi lahjoittaa osan Petit&Jolien voitosta organisaatiolle missä hänen sydämensä on. Ystävänsä kautta Esther tutustui New Life Home säätiöön, jotka tarjoavat hylätyille ja sairaille lapsille kodin. Kaikille lapsille tulisi kuulua elämän perusedellytyksiin koti. Tämän tähden Petit&Jolie lahjoittaa 2% (jos mahdollista enemmänkin) voitostaan New Life Home säätiölle Keniaan.

Oletteko jo ehtineet tutustua Petit&Jolie sarjaan? Mitä tykkäätte?

Ps. pysykää kuulolla, tulevassa postauksessa lähdemme tarkastelemaan tarkemmin vauvan ja lasten ihonhoitoa ja Petit&Jolie tuotteiden ainesosia. 😉

#lapselle #raskaana #vauvalle #ihonhoito #PetitampJolie

24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page