top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Petit & Jolie Vauvan Hierontaöljy

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Petit & Jolie Vauvan Hierontaöljy <3. Jos et ole vielä tutustunut tähän miedon vaniljan tuoksuiseen tuotteeseen, suosittelen! Ihanan, hemmottelevan ja turvallisen hierontahetken lisäksi tällä tuotteella on muitakin hyväksi havaittuja käyttötarkoituksia.

Petit&Jolie hierontaöljy

Petit & Jolie on vauvoille ja lapsille suunniteltu ja luotu luomusertifioitu (BDIH / IONC) ihonhoitosarja. Hollannista kotoisin oleva lasten oma ihonhoitosarja on noussut Keski-Euroopassa todella suosituksi ja saapui suomeen syksyllä 2016. Melko uudesta sarjasta on siis kyse Suomen markkinoilla.

Eikö Peitit & Jolie ole sinulle tuttu brändi? Tutustu lisää Petit & Jolie brändiin.

Kuten kaikissa Petit & Jolie tuotteissa: vähemmän on enemmän. Raaka-aineluettelot ovat lyhyet ja yksinkertaiset. Kaikkien tuotteiden vaatimuksena on turvallisuus, laadukkuus ja luonnonmukaisuus. Tuotteiden raaka-aineet soveltuvat erityisesti herkälle iholle. Ne ovat ihoa kosteuttavia, ravitsevia, rauhoittavia ja suojaavia.

Petit & Jolie Vauvan hierontaöljy: raaka-aineet

Petit & Jolie Vauvan Hierontaöljy sisältää yhteensä ainoastaan 7 raaka-ainetta, jonka lisäksi se sisältää mietoja, lapsille sopivia 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyt toimivat myös tuotteen säilöntäaineina.  Alla esittelen nämä 7 raaka-ainetta aloittaen siitä, mitä raaka-ainetta tuotteessa on eniten.

Helianthus Annuus Hybrid Oil (luomusertifioitu raaka-aine)

Helianthus Annuus Hybrid Oil on auringonkukkaöljyä, joka on kasvatettu nimenomaan kosmetiikkaa varten. Se sisältää enemmän oleiinihappoja (omega-9-rasvahappo) kuin normaali auringonkukkasiemenöljy. Raaka-aineena se on nopeasti imeytyvä, ihoa pehmentävä ja ravitseva. Se soveltuu kaikille ihotyypeille. Mietona ja hellivänä raaka-aineena se on suosittu vauvojen ihonhoitotuotteissa. Kun luokitellaan öljyjä sen mukaan miten ne käyttäytyvät iholla, auringonkukkaöljy luokitellaan vähiten ihohuokosia tukkivaan kategoriaan. Samaan kategoriaan auringonkukkaöljyn kanssa kuuluu mm. arganöljy ja hampunsiemenöljy.

Simmondsia Chinensis Seed Oil (luomusertifioitu raaka-aine)

Jojobaöljyä (joka ei ole teknisesti öljy vaan vaha) uutetaan Simmondsia Chinensis-pensaan siemenistä. Jojobaöljyllä on ihoa korjaavia ja parantavia ominaisuuksia. Se imeytyy hyvin (ei tuki ihohuokosia) ja soveltuu erinomaisesti myös ärtyneelle tai tulehtuneelle iholle.  Soveltuu erinomaisesti juuri vauvan herkälle iholle.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil (luomusertifioitu raaka-aine)

Käännettynä Latinasta, Prunus Amygdalus Dulcis tarkoittaa makeaa manteliöljyä. Sitä saadaan uuttamalla mantelipuun pähkinästä. Manteliöljy sisältää lukemattomia ravinteita kuten kalsiumia, magnesiumia, fosforia ja E-vitamiinia. Nämä tärkeät vitamiinit hoitavat ihoa ulkopuolelta ja edistävät ihon kuntoa tekemällä siitä pehmeän, ravitun ja sileän. Manteliöljy myös auttaa ja rauhoittaa kutisevaa tai ärtynyttä ihoa.

Schizandra Sphenanthera Fruit Extract

Schizandra marjalla on ihon ärsytystä ja tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia. Schizandra rauhoittaa ihoa ja soveltuu erinomaisesti herkälle iholle, jonka vuoksi sitä käytetään usein vauvatuotteissa.

Tocopherol

Tokoferoli, toisin sanoen E-vitamiini, on rasvaliukoinen, luonnossa esiintyvä antioksidantti. Se on tärkeä hapettumisen estäjä ja lisää ihon kykyä sitoa kosteutta itseensä. E-vitamiini myös suojelee elimistöä sieppaamalla vapaita radikaaleja. Sitä käytetään tuotteessa myös säilöntäaineena.

Helianthus Annuus Seed Oil

Auringonkukkaöljyä saadaan auringonkukan siemenistä. Auringonkukkaöljy on ihoa pehmentävä, rauhoittava ja hoitava. Öljy suojaa ihoa antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi.  Se on myös hyvä sitomaan kosteutta.

Vanilla Planifolia Fruit Extract (luomusertifioitu raaka-aine)

Vaniljauutetta saadaan vanilja kasvin hedelmistä (pavuista). Se on antioksidanttinen ja ihoa rauhoittava. Se toimii tuotteessa kosteutta sitovana ainesosana ja antaa ihanan, vaniljaisen tuoksun tuotteelle.


Petit & Jolie hierontaöljy vauvahierontaan

Vauvan hierontaöljy: käyttötarkoituksia

Petit & Jolie vauvan hierontaöljyn ensisijainen käyttötarkoitus on tietysti vauvan tai lapsen hieronta. Tuote on kehitetty ajatuksena mahdollistaa hellivä, turvallinen sekä yhteyttä syventävä kokemus vanhemmalle ja lapselle. Vauvahieronnalla on todettu olevan lukuisia myönteisiä vaikutuksia. Se on kosketuksen lisäksi myös seurustelua vanhemman ja lapsen välillä. Hieronta auttaa vauvaa rentoutumaan ja voi myös auttaa koliikkivaivoihin sekä unihäiriöihin.

Tämän lisäksi tuote on osoittautunut hyväksi ihoöljyksi sen todella hoitavilla, nopeasti imeytyvillä ominaisuuksilla. Tätä tuotetta monet ovat käyneet ostamassa yksinomaan aikuisen ihon kosteutukseen. Sopii siis hierontaöljyn lisäksi öljyksi herkästi kuivuville tai ärtyville ihoalueille tai ihan normaalille iholle vartalovoiteen sijaan. Tässä käytössä oleellista on vain tuotteen käytön määrä. Käyttäessäsi tuotetta vartalovoiteen tapaan annostele öljyä huomattavasti vähemmän.

Petit & Jolie hierontaöljyssä on myös erinomainen hinta-laatu suhde. Tämä pullo täyttä rakkautta kustantaa vain 12,80 €. Tutustu Petit&Jolie hierontaöljyn jälleenmyyjiin.

#lapselle #vauvalle #kktuote #raakaaineet #hierontaöljy #vauvahieronta #PetitampJolie

28 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page