top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Mineraalimeikit – Uoga Uoga

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Rakastan mineraalimeikkejä! Olen tehnyt niillä upeita hää-, juhla- ja arkimeikkauksia. Ei paksua pakkelia vaan luonnollista, peittävää ja raikasta. Mineraalimeikit ovat yksinkertaisesti super toimivia – myös Uoga Uogan mineraalimeikit!

Kerron tässä postauksessa helpot meikkivinkit joilla loihdit tämän kuulaan ihanan meikin kotona.


Meikkivinkit:

 – Käytä mineraalimeikkejä! 😉 Mineraalimeikkejä käytettäessä meikkisiveltimet ovat kaiken A ja O.  Käydä laadukasta kabukia kun levität mineraalipuuteria koko kasvoille. Itse suosin aina synteettisiä kabukeja. Mun kokemuksella niillä saa paljon kauniimman lopputuloksen. Riippuen peittävyyden tarpeesta lisää 1 – 3 kerrosta mineraalipuuteria. Tee mieluummin useita ohuita kerroksia kuin yksi paksu kerros! Lupaan – lopputulos on hyvin erilainen! Näppyihin ja tummiin silmänalusiin kannattaa laittaa erikseen peitevoidetta. Millalle olen käyttänyt Uoga Uogan mineraalipuuteria sävyssä Never Sleeping Beauty.

– Lookkiin olen tehnyt näyttävät kulmakarvat Uoga Uogan voidemaisella eyelinerilla. Harmaan ruskea Forest Path sävy sopii mielestäni erittäin hyvin kulmakarvoihin! Voidemaisen koostumuksensa vuoksi kulmakarvat pysyvät paremmin ojossa. Voidemaisesta eyelinerista on tullut yksi lempituotteistani. Kulmakarvojen piirtämiseen sekä silmienrajaukseen sopii Uoga Uogan Duo sivellin. Aloita kulmien muotoilu ohuemmasta päästä ja kevyeillä sipaisuilla. Käytä Forest Path tuotetta säästeliäästi.

– Poskille olen valinnut pirtsakan ja mehukkaan Peachy sävyn. Uoga Uogan ansiosta mineraalimeikeista saa vihdoin kauniita mattaisia poskipunia ja oih mitä sävyjä <3 Laita posket hehkumaan ja saat raikkautta koko olemukseesi! Lisää kuitenkin tuotetta vähän kerralla.

– Silmät olen tuonut esille vaaleilla hohtavilla Sparkling Snow ja Gold Mine sävyillä. Levitä koko luomelle ensin Sparkling Snow sävyä ja lisää sitten ihanaa kultaista Gold Mine sävyä silmän ulkokulmasta kohti sisäkulmaa. Mineraaliluomiväreillä on helppo luoda kauniita silmämeikkejä sillä ne ”blendautuu” helposti toisiinsa. Muistutan, että mineraalimeikeillä siveltimen valinta on erityisen tärkeää. Suosittelen Uoga Uogan omaa kohtuuhintaista luomivärisivellintä tai applikaattorin (sellainen ”pallopäinen” pehmeä sivellin) käyttöä jos se on sinulle tutumpaa. 🙂

– Ripset loihdimme Greenlipsiläisten yhden lempi ripsiväri Couleur Caramelin Volumizing ripsiväri värinä musta.

– Meikin kruunaa hehkuvat korallit huulet jotka olen maalannut Couleur Caramelin N°260 Coral sävyllä.


mineraalimeikit-uoga-uoga

Uoga Uoga – mineraalimeikit:

Uoga Uogan mineraalimeikit ovat erityisiä sillä mineraalipuuterit sisältävät maamineraalien lisäksi kaoliinia, riisipuuteria ja meripihkaa. Nämä raaka-aineet tekevät tästä sarjasta erittäin soveltuvan myös rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Kaikissa Uoga Uogan huulikiilloissa sekä Lip & Cheek tuotteilla on oma marjauutteensa ja ne tuoksuvat taivaallisilta!


meikkivinkit-mineraalimeikeillä-greenlips

Mitä tykkäätte mun näkemyksestä kesän meikkiin? Mitkä ovat sun lempparit kesämeikkiin?


greenlips-beauty-kosmetiikkaa

Kuvissa meikkitaiteilija ja Greenlips Beautyn perustaja Sharon (eli minä 🙂 ) sekä ihana Milla.

Ihania kesäisiä fiiliksiä toivotellen,

Sharon

#luonnonkosmetiikka #mineraalimeikit #uogauoga

36 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page