top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Miesten ihonhoito – miksi mies tarvitsee omat ihonhoitotuotteet?

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Kaerel miesten ihonhoito tuotteet ovat käytännöllisiä ja yksinkertaisia, juuri sellaisia joista useat miehet nauttivat. Mikä sitten tekee Kaerelista juuri miehille sopivan? Minkälaista hoitoa miehen iho vaatii?

Lue myös postauksemme Luonnonkosmetiikkaa miehille – Kaerel

miesten-ihonhoito-sheivaus

Miesten ihonhoito – minkälaista hoitoa miehen iho vaatii?

Miehen iho on erilainen kuin naisella ja sillä on erilaisia tarpeita. Yksi syy miksi miehen iho on erilainen, johtuu hormonista nimeltä testosteroni. Testosteronilla on suuri vaikutus ihon rakenteeseen. Se tekee ihosta paksumman, rasvaisemman ja iho ikääntyy eri tavalla kuin naisen iho. Miehen iholla on myös muita eroavaisuuksia:

  1. Miehen iho on keskimäärin 20 % paksumpi kuin naisen iho. Se sisältää enemmän kollageenia ja näyttää kiinteämmältä.

  2. Miehillä on enemmän talirauhasia ja tämän vuoksi enemmän ihohuokosia kuin naisilla. Sekä talirauhaset, että ihohuokoset ovat suurempia kuin naisilla.

  3. Miesten iho on öljyisempi/rasvaisempi kuin naisten iho; tuottaa kaksi kertaa enemmän seebumia kuin naisen iho. Tämän vuoksi aikuisilla miehillä on pienemmällä todennäköisyydellä kuiva iho kuin aikuisilla naisilla.

  4. Sidekudosten rakenne on jäykempi, joka suo miesten ikääntymisen merkkien näkymisen myöhemmin, mutta jos muutokset ovat jo alkaneet, ne tapahtuvat nopeammin.

  5. Verenkierto on miesten ihossa voimakkaampaa.

  6. Happamuus on korkeampi, jonka vuoksi miehen iho on alttiimpi bakteereille.

  7. Päivittäinen sheivaus aiheuttaa stressiä iholle ja voi aiheuttaa ärsytystä. Sheivaus poistaa päällikerroksen ihosolut, jonka vuoksi iho on erityisen herkkä ulkoisille vaikutuksille. 40 % miehistä kokee sheivauksesta johtuvia iho-ongelmia. Sheivaus tekee ihosta ärtyneen, kutisevan ja aiheuttaa punoitusta.

Kaikki nämä eroavaisuudet tekevät miesten ihonhoidon vaatimuksista erilaisia. Kaerel on näiden eroavaisuuksien pohjalta kehittänyt juuri miehille suunnatun luonnollisen, sertifioidun ihonhoitosarjan.

miesten ihonhoito - Kaerelin valikoima

Miesten ihonhoito – Kaerelin kriteerit

Miten Kaerel on ottanut miehen ihonhoidon kriteereitä huomioon?

1. Koska miehen iho on rasvaisempi, kasvovoiteen pitää olla nestemäinen ja kevyt. Lisäksi sen tulee imeytyä helposti ihoon. 2. Parranajovoiteen pitää tehdä iho ja hius pehmeäksi, mutta myös ravita ihoa, jotta voidaan välttyä sheivauksen ongelmilta. 3. Ihon erilaisuuksien lisäksi miehet eivät halua 10 erilaista purkkia, vaan ainoastaan muutaman monikäyttöisen ja toimivan tuotteen. 4. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: EI makeaa kukkaista tuoksua vaan miehinen tuoksu, joka ei ole kovin voimakas.

Kaikki ylläolevat tekevät Kaerelista juuri miehille tarkoitetun. Se ei tarkoita, etteikö nainenkin voisi tuotteita käyttää, muista vaan jättää jotain miehellesikin. 😉

Tutustu Kaerel ihonhoitotuotteisiin. 

#Kaerel #luonnonkosmetiikkaamiehelle #luonnonkosmetiikkaamiehille #miestenihonhoito

64 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page