top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Luonnonkosmetiikkaa miehille – Kaerel

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Kaerelin upea, maskuliininen ja kompakti miesten ihonhoitosarja on luonnonkosmetiikkaa miehille parhaimmillaan. Cosmos-sertifioitu ja vegaaninen Kaerelin ihonhoitosarja on nyt viimein saapunut Hollannista Suomeen, juuri sopivasti isänpäiväksi. Kaerelin valikoimaan kuuluu kolme tuotetta: Kasvovoide, Parranajovoide ja Suihkushampoo, eli kaikki mitä mies tarvitsee. Sarjan tuotteet ovat toimivia, tehokkaita ja monikäyttöisiä, sekä tuoksumaailmaltaan mietoja. Sarjan tuotteista nauttivat kaikki miehet iästä riippumatta. Tuotesarjan pakkaukset ovat ylellisen tuntuisia, näköisiä, mattaisia ja maskuliinisia ja kaikki tuotteet ovat 11,45 € – 22,90 €.


Vinkki! Kaerelin ”All-in-One Box” – Ihonhoitopaketti on isänpäivälahja, joka tulee varmasti käyttöön!


NO NONSENSE | NO CRAP  #daretocare


Luonnonkosmetiikkaa miehille - Kaerel tuotesarja

Kaerelin synty – Luonnonkosmetiikkaa miehille


Kaerel ihonhoitosarjan luoja on hollantilainen Esther Keddeman. Näin Esther kertoo Kaerelin synnystä:


”Olen valinnut luonnollisen kosmetiikan valmistuksen ja kehittämisen, koska mielestäni ihmisten pitää saada tietää lisää tuotteen valmistusketjusta.  Älä arvostele tuotetta vain sen perusteella mitä se tekee ihollesi, vaan myös sen perusteella mistä se on tullut ja minne se päätyy kun olet käyttänyt tuotteen loppuun. Kaksi lastani sai minut kehittämään hyviä ja luonnollisia ihonhoitotuotteita vauvoille ja lapsille, tästä syntyi Petit&Jolie. Petit&Jolien myötä tulin puhuneeksi monien isien ja mies asiakkaiden kanssa ja moni heistä oli todella kiinnostunut tarinastani ja luonnollisista tuotteista, varsinkin koska on niin vähän hyviä ja luonnollisia ihonhoitotuotteita miehille. Heti, kun huomasin että miehet ovat valmiita luonnollisille tuotteille päätin tehdä niitä ja näin syntyi Kaerel. Yhä useampi mies käyttää ihonhoitotuotteita ja haluaa hyviä miehisiä tuotteita, ei jotain mitä heidän naisensa käyttää.”


Kaerelin filosofia


Kaerelin tarkoituksena on tehdä miehen itsestään huolehtimisesta helppoa ja tässä ohessa pitää huolta myös luonnosta. Kaerelilla uskotaan luonnon öljyjen ja uutteiden voimaan ja että voit huolehtia itsestäsi ja luonnosta samaan aikaan, eivätkä ne ole toisensa poissulkevia. Kaerel tarjoaa toimivaa ja yksinkertaista luonnonkosmetiikkaa miehille, miehien ja luonnon hyvinvointia silmälläpitäen.

Luonnonkosmetiikkaa miehille - Kaerel ryhmäkuva

Kaerel välittää. #daretocare

Kaerel lahjoittaa tuotostaan 1%:n Plastic Soup-nimiselle järjestölle, joka työskentelee suojellakseen meriä muovisaasteelta. Muovi hajoaa pieniin hiukkasiin ja vedet ympäri maailmaa muuttuvat pikkuhiljaa ”mikromuovisopaksi” ( plastic soup). Muovi vapauttaa myös myrkyllisiä aineita veteen. Tämän seurauksena toksiinit löytävät tiensä ravintoketjuumme. The Plastic Soup Foundation tekee valtavia ponnisteluja vähentääkseen ympäristöön pääsevän muovin määrää. Tätä tavoitetta Kaerelilla tuetaan koko sydämestä (samoin kuin meillä Greenlips Beautyssa). Tämän vuoksi Kaerel lahjoittaa tuotosta 1%:n Plastic Soup Foundationille.


Kaerel ihonhoitosarja on nyt tuoksuteltavissa ja kokeiltavissa putiikissamme Turussa. Kaerelin tuotteihin voit tutustua tarkemmin ja tilata myös verkkokaupasta, isänpäivälahjat kerkevät vielä loistavasti perille! Tutustu Kaerel tuotesarjaan ja valikoimaan: Kaerel

#luonnonkosmetiikka #luonnonkosmetiikkaamiehille #miehet #uutuussarja

46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page