top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Luomukosmetologi Laura

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Terveisiä Luomuhoitolasta! Uudistunut luomuhoitola on avannut virallisesti ovensa nyt syyskuussa ja minä olen Laura, Greenlips Beautyn luomukosmetologi. Tässä ensimmäisessä blogipostauksessani  kerron hieman itsestäni, miksi teen tätä työtä ja millaista hemmottelua luomuhoitolassa tarjoan.


luomukosmetologi-laura

Miten minusta tuli luomukosmetologi?


Olen valmistunut kosmetologiksi 2007 jonka jälkeen tein pitkään töitä kosmetiikan kanssa myyntipuolella. Jossain vaiheessa kuitenkin heräsi toive hoidollisemmasta työstä ja iski kaipuu luonnon rauhaan. Mökillä ollessani ja ihastellessa metsää aloin miettiä mihin kaikkeen kasvit pystyvät ja kuinka niitä voisi hyödyntää ihmisen hyvinvointiin. Metsähän on jo itsessään todella ihana ja voimaannuttava paikka! Hain siis Liviaan Tuorlaan opiskelemaan luonnonvaratuottaja-linjalle, jossa opiskelin 2 vuotta kuinka luonnon antimia voi hyödyntää ihmisen käyttöön kestävän kehityksen mukaisesti. Samalla taipaleella löysin Greenlips Beautyn. Greenlips Beautyssa minulle avautui mahdollisuus hoidolliseen työhön, jossa hoidot toteutetaan omien arvojeni mukaisilla laadukkailla, tehokkailla ja turvallisilla luonnonkosmetiikka-tuotteilla. Näin minusta tuli luomukosmetologi.

Luomukosmetologi - Greenlips Beauty Luomuhoitola

Luomuhoitolassa työskentelyn ohella laajennan ja syvennän osaamistani opiskelemalla fytoterapiaa, jossa mennään vielä syvemmälle kasvien hoidolliseen maailmaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tätä tietämystä ja osaamista hyödynnän myös hoidoissani.


Luonnonkosmetiikkaa&Hemmottelua


Luonnonkosmetiikalla hoitaminen on ihanaa koska se on niin kokonaisvaltaista, turvallista ja luontoa kunnioittavaa. Luonnon tehoaineet hellivät mieltä, herättelevät aistit ja tekevät ihon elinvoimaiseksi ja kuulaaksi. Kasvien tehoaineet tekevät ihosta pehmeän ja raikkaan ja iho saa hengittää. Hoidoissa kosketus vähentää stressiä, parantaa unen laatua ja rauhoittaa.

Tahdon motivoida jokaista hoitamaan ihoaan ja itseään. Jokainen ansaitsee hyvää ja kun hoitaa itseään, voi paremmin. On hyvä sallia itselleen naisellista hemmottelua ja irtiottoa, omaa aikaa. Annan mielelläni hoitolassa vinkkejä ihosi hyvinvointiin. Ihonhoito on kokonaisvaltaista, joten muistathan, että sisäinen itsesi hoito on myös tärkeää.

Luomukosmetologi - Greenlips Beauty Luomuhoitola

Teen kaikki hoidot rauhallisin hierovin liikkein, jotta voit todella rentoutua. Hoidon päätteeksi annan sinulle kotihoito-ohjeet, jotta saisit mahdollisimman hyviä tuloksia ja motivaatiota itsesi hoitamiseen. Niin kuin monen muunkin asian kanssa, pitkäjänteisyydellä ja ajan kanssa saa parhaimmat tulokset. 🙂 Hoidon jälkeen saat rentoutua Greenlips Beautyn kotoisalla sohvalla yrttiteen kera ja rentoutua lehtiä lueskellen tai putiikissamme luonnonkosmetiikkaa tutkien. Saman katon alta löydät myös ekokampaamomme ja meikkistudiomme, jossa palvelevat taitavat ekokampaajamme ja meikkitaiteilijamme.

Tutustu koko hoitovalikoimaani: Luomuhoitola Hoidot


Klikkaa tästä varaamaan aikasi minulle online ajanvarauksestamme: Greenlips Beauty online ajanvaraus

Toivottavasti viihdyt meillä ja lämpimästi tervetuloa!

<3: Luomukosmetologi Laura, Greenlips Luomuhoitola

#kasvohieronta #luomuhoitola #luomukosmetologi #tarjous

19 katselukertaa0 kommenttia
Post: Blog2_Post
bottom of page