top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Less is More Hiushoito

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Onko Sinulla ongelmana kuiva, rasvoittuva, kutiseva tai karstainen hiuspohja? Ovatko hiustesi latvat sameat, takkuiset tai rutikuivat? Meiltä Greenlips Beautyn Ekokampaamosta helpotus ongelmaan; hiuksia ja hiuspohjaa hellivä Less is More Hiushoito. Rentouttavaan hiushoitoon sisältyy Sinulle räätälöity hoitosuunnitelma, pitkä hiuspohjan hieronta sekä yksi Less Is More -hiustenhoitotuote lopputuloksen ylläpitoon kotona. Tämä hoito sopii hyvin toteutettavaksi myös hiustenleikkuun yhteydessä! 


Oman aikasi hoitoon voit varata kätevästi online-ajanvarauksestamme Hoidot- osiosta.


Less is More Hiushoito – Apu hiuspohjalle ja hiuksille


Kevätauringon paistaessa saadaan vihdoin heittää pipot ja myssyt syrjään, mutta mitäs sieltä päähineiden alta usein paljastuukaan… Talven jälkeen hiuspohjasi voi olla hilseilevä ja kutiava. Hiustesi latvat ovat mahdollisesti kuivan sisäilmakauden jälkeen takkuiset sekä sähköiset. Jotain on tehtävä!  Less Is More hiushoito on tarkoitettu ratkaisuksi juuri näihin tilanteisiin. Keväällä on lisäksi ihanaa ottaa aikaa itsensä hemmotteluun.


Hiushoidon aikana Sinulla on reilusti aikaa keskustella meidän kampaajien kanssa hiuksiisi ja hiuspohjaasi liittyvistä kysymyksistä. Hoidossa käytämme itävaltalaisen Less Is Moren aromaterapeuttisia hiustenhoitotuotteita. Tuotteiden tehoaineita ovat mm. aloe vera, ruusunmarjasiemenöljy, malvauute, hampunsiemenöljy sekä neem-uute. Huumaavien eteeristen öljyjen tuoksujen lisäksi rentouttavan hoitokokemuksen takaa kynttilänvalossa tehtävä erikoispitkä hieronta, joka tehostaa tuotteiden vaikutusta. Hoidon päätteeksi saat yhden tarpeisiisi sopivan, kampaajan valitseman hoitotuotteen kotiin. Tällä tuotteella voit jatkaa hiusten hoitoa kotioloissa sekä ylläpitää hoidon vaikutusta pidempään.


Less is More Hiushoito - Greenlips Beauty ekokampaamo

Less is More hiushoito tehdään kynttilänvalossa


Parhaan hyödyn hoidosta saat sarjahoitona tehtynä. Hoitosuunnitelma tehdään kampaajan kanssa ensimmäisellä käyntikerralla, jolloin varataan seuraavat hoitoajat. Hiuspohja ja hiukset kiittävät! Kauniiden, kiiltävien ja tuuheiden hiusten salaisuus piilee hoidetussa ja hyvinvoivassa hiuspohjassa.


Less is More hiushoidosta voit lukea lisää sivuillamme Hoidot– osiossa, Oman aikasi hoitoon voit varata kätevästi online-ajanvarauksestamme Hiushoidot-osiosta, silloin kun sinulle sopii. Voit tutustua ja hankkia Less is More kampaamosarjan luomusertifioidut hiustenhoito- ja muotoilutuotteet täältä: Less is More-sarja.


Nähdään Greenlips Beautyn kampaamossa <3


T. Greenlips Beautyn kampaajat Niina&Petra

#hiushoito #hiustenhoito #lessismore #päänahanogelmat

20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page