top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Hiustenpuhdistushoidot – luonnonkosmetiikkaan siirtyminen

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Siirtyessäsi hiustuotteiden osalta luonnonkosmetiikkaan, on hyvä hetki tulla ekokampaamon puolelle hiustenpuhdistushoitoon. Näin hiuksista ja hiuspohjasta saadaan puhdistettua sinne kertyneitä synteettisiä muotoilutuotteita, metalleja ja muita epäpuhtauksia. Tämä helpottaa sinua siirtymään hoitaviin, hellävaraisiin ja luonnollisiin tuotteisiin.

Hiustenpuhdistushoidot

Puhdistavia hoitoja kampaamossamme ovat merilevä- ja savipuhdistukset. Hoito voidaan tehdä värjäämättömiin tai värjättyihin hiuksiin, synteettisesti tai kasvivärein värjättyyn. Värjäyksen ja puhdistushoidon välille kannattaa jättää aikaa muutama viikko, jotta uusi väri ei haalistu.


Ekokampaamomme hiustenpuhdistushoidot

Merilevä-eli karrageenihoito on tehokas puhdistushoito, joka poistaa hiuksista epäpuhtauksia ja metalleja (metallit ilmenevät hiuksissa esimerkiksi vihertävinä sävyinä). Puhdistavan vaikutuksensa lisäksi karrageeni on voimakkaasti kosteuttava. Loistava vaihtoehto puhdistushoidoksi, jos hiukset ovat kuivat, käsitellyt tai mahdollisesti luonnonkiharat! Hoidonjälkeen hiukset ovat puhtaat, kirkkaammat ja pehmeät. Merilevähoidon voi tehdä jopa kuukausittain! Karrageenihoito ei kuitenkaan sovi kilpirauhasongelmia omaaville henkilöille.

Savihoito puolestaan on tehokkaampi puhdistushoito ja sopii hyvin normaalille tairasvoittuvammalle hiuspohjalle talieritystä tasaamaan. Savi poistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtauksia ja kertymiä hellävaraisesti. Samalla se antaa hiuksille ja hiuspohjalle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita. Savihoidon voi tehdä karrageenihoidon tapaan jopa kuukausittain.


Puhdistushoitojen jälkeen pääset aloittamaan luonnonkosmetiikan hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden käytön ns. ”puhtaalta pöydältä”. Jos haluat kokemuksestasi vielä rentouttavamman, suosittelemme lämpimästi merilevä- ja savihoitojen yhdistämistä intialaisen päähieronnan yhteyteen. Maksimaalinen rentoutus taattu! Merilevä- ja savihoitoja voidaan tehdä myös ennen kasvivärjäystä – etenkin, hiuksia ei ole aiemmin värjätty kasvivärein ja halutaan taata mahdollisimman hyvä värin tarttuminen hiuksiin.

Lue yleisimmät vastaantulevat ongelmat, syyt ja vinkit luonnollisiin hiustenhoitotuotteisiin siirryttäessä: Luomushampoo kokemuksia – Luomushampoo ei toimi?


Tarjoamme merilevä- ja savihoitoja Turussa sijaitsevan kivijalkaliikkeemme ekokampaamossa. Rentouttava ja puhdistava savi- ja karrageenihoito hiuksille 56€ / 1 h. Kun kaipaat enemmän hemmottelua, yhdistä puhdistushoitoon intialainen päähieronta. Puhdistushoito yhdistettynä intialaiseen päähierontaan kustantaa 89€ ja kestää 1,5 h.

Oletko siirtymässä luonnonkosmetiikan käyttäjäksi? Nappaa vinkit helppoon ja kivuttomaan siirtymiseen. 

120 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page