top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

Hiusten suojaaminen auringolta + Hiusten After Sun

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Usein puhutaan ihon suojaamisesta auringolta ja ihonhoidosta auringonoton jälkeen, mutta oletko ajatellut, että myös hiukset tarvitsevat erityistä hoitoa ja suojaa kesällä? Jaamme tässä postauksessa Less is Moren vinkit hiustenhoitoon kesällä: hiusten suojaaminen auringolta ja miten hoitaa hiuksia kesäpäivien jälkeen. Lopputuloksena kauniit, kiiltävät ja hoidetut kutrit kesähelteistä huolimatta.

Hiusten-suojaaminen-auringolta-palkitsee-kauniit-ja-kiiltavat-hiukset

hiusten suojaaminen auringolta palkitsee – kauniit & kiiltävät hiukset 


Hiusten suojaaminen auringolta on tärkeää, koska aurinko haalistaa hiusten väriä ja kuivattaa hiusta. Kesähiukset tarvitsevat intensiivistä hoitoa auringon lisäksi tuulen ja suolaveden/ klooriveden vaurioittavilta vaikutuksilta, jotka voivat myös haalistaa tai tehdä hiukset kähäräksi tai hauraiksi. Luomulaatuisilla hoitotuotteilla ja asiantuntijan hoidolla pysyt hyvännäköisenä hiuslatvoihisi saakka.


Less is Moren luomu hiustenhoito tuotteet sisältävät korkeat pitoisuudet luonnollisia antioksidantteja, neitsyt kylmäpuristettuja kasviöljyjä, voita, yrttiuutteita ja eteerisiä öljyjä. Nämä tarjoavat voimakasta suojaa hiuksille UV-säteilyn ja vapaiden radikaalien vaurioittavaa vaikutusta vastaan. Kiiltävien, terveiden ja kimmoisien kesähiusten vuoksi!


Onko Sinulla ongelmana kuiva, rasvoittuva, kutiseva tai karstainen hiuspohja? Apua saat Less is More Hiushoidosta.

Hiusten suojaaminen auringolta: käytä avuksesi näitä tuotteita


LINDENGLOSS SUOJAAVA KIILTOSUIHKE: Käytä ennen auringonottoa, suojaa UV- säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Ehkäisee hiusten kuivumista ja värin haalistumista. Sisältää mm. kistusuutetta ja vehnänalkiöljyä, jotka yhdessä sisältävät runsaasti antioksidantteja, fosfolipidejä ja karotenoideja ja täten tekevät tästä tuotteesta hiusta erityisen hyvin suojaavan ja ravitsevan.


LINDENGLOSS KORJAAVA LUOMUSHAMPOO: Käytä aina uinnin jälkeen tai päivän päätteeksi jos olet viettänyt päivän rannalla tai uima-altaassa. Lindengloss shampoo antaa vaurioituneille hiuksille kiiltoa ja eloisuutta ja suojaa kuivumiselta. Sisältää mm. kistusuutetta ja vehnänalkiöljyä samoin kuin Lindengloss suojaava kiiltosuihke.


Oletko vasta siirtymässä luomu shampoon käyttöön? Lue vinkkimme mitä huomioida vaihtaessasi synteettisen shampoon luomushampooseen.


LINDENGLOSS  KORJAAVA HOITOAINE: Käytä auringonoton jälkeen shampoopesun jälkeen. Silottaa hiuksen pintaa ja tekee hiuksista pehmeät ja sileät latistamatta hiusta. Sisältää mm. kistusuutetta ja vehnänalkiöljyä samoin kuin Lindengloss suojaava kiiltosuihke ja Lindengloss luomushampoo.


Hiusten-suojaaminen-auringolta-parhaat-luomu-hiustuotteet-kesahiusten-hoitoon

hiusten suojaaminen auringolta – Parhaat tuotteet kesähiusten hoitoon


SILOTTAVA HOITOVOIDE: Syväkosteuttava ja hoitava naamio hiuksille. Tekee hiuksista ihanan pehmeät, joustavat ja lisää kosteutta ja ehkäisee hiusten kuivumista ja vaurioitumista. Lisää pieni määrä tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Älä huuhtele pois. Sisältää mm. Malvauutetta, joka muodostaa ns. kasvigeeliä, joka silottaa, rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia.


YRTTINEN HIUSVESI: Liikaa auringonottoa ja ärtynyt hiuspohja? Yrttivesi sisältää hellävaraisia kukkaisvesiä ja yrttiuutteita ja sillä on rauhoittava ja viilentävä vaikutus. Levitä suoraan hiuspohjaan, älä huuhtele pois. Sisältää mm. Neem-, koivu- ja nokkosuutetta, jotka yhdessä ehkäisevät hilseilyä ja rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa.

Tutustu Less is More sarjan koko valikoimaan.

Vinkkejä lomalle: – Ole järkevä auringonoton kanssa. Käytä huiveja ja hattuja. – Juo paljon vettä pitääksesi itsesi nesteytettynä – Aloita lomasi HYVÄLLÄ HIUSTENLEIKKUULLA ehkäistäksesi hiusten haaroittumista (Less is Morea edustavat salongit Suomessa) – Valitse luonnollinen look, kevyet kampaukset ja rennot letit – Vältä kuumien lämpölaitteiden ja rautojen käyttöä ja suosi hiusten ”ilmakuivausta” eli anna hiusten kuivua itsestään.

Lue vielä blogipostauksemme tärkeästä aiheesta, eli ihon suojaamiselta auringolta: Auringolta suojautuminen


Ihanaa ja lämpöistä alkavaa heinäkuuta <3


#auringoltasuojautuminen #hiustensuojaaminenauringolta #lessismore

29 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page