top of page
  • sharon-greenlipsbeauty

100% luonnollinen parfyymi – Abel Vita Odor

Päivitetty: 1. jouluk. 2019

Innovatiivisen ja nuoren parfyymitalo Abelin 100% luonnollinen parfyymi kokoelma Vita Odor saapuu nyt Suomeen. Vita Odor –kokoelma on etiikan, taiteen ja tieteen edistyksellinen yhdistelmä. Abelin perustaja, uusiseelantilainen Frances Shoemack, perusti parfyymitalon Amsterdamiin tavoitteenaan luoda maailman paras luonnollinen hajuvesi.

100% luonnollinen parfyymi - Grey Labdanum

100% luonnollinen parfyymi – brändin tarina


Abelin perustaja Frances on entinen viinintekijä, jonka mieltymyksenä olivat tuoksut sekä holistinen elämänfilosofia. Ei ollut siis ihme, että Frances etsi itselleen modernia, luonnollista parfyymia. Kun Frances ei löytänyt hakemaansa, hän päätti ottaa asiat omiin käsiinsä. Frances näki videon, jossa parfymöörimestari, uusiseelantilainen Isaac Sinclair puhui ylistävästi hajuveden ja viinin yhtäläisyyksistä. Silloin Frances tiesi löytäneensä Abelin ”nenän”. Isaac on kouluttautunut sekä Pariisissa että Milanossa. Nykyään hän asuu Sao Paolossa, ja toimii kaupallisena tuoksuparfymöörinä päivisin ja Abelin ”nenänä” öisin. Isaacille työskenteleminen Abelilla on ainutlaatuinen mahdollisuus luoda erottautuvia tuoksuja käyttäen maailman parhaita (luonnollisia) ainesosia. Nämä kaksi loivat ensimmäisen menestyksekkäät tuoksunsa Abel Organics –brändin alla vuonna 2013 ja Abelin uusi Vita Odor –kokoelma on nyt näille kahdelle uuden aikakauden alku.


Abel on nimetty hollantilaisen seikkailijan, Abel Tasmanin mukaan, joka ensimmäisenä eurooppalaisena löysi Uuden-Seelannin vuonna 1642. Abel erottuu muista markkinoilla olevista parfyymisarjoista käyttämällä ainoastaan luonnollisia ainesosia ja olemalla 100% rehellinen ja läpinäkyvä. He aidosti välittävät siitä mitä he luovat ja miten se istuu maailmaan.

Abelin perustaja Frances

Abel Vita Odor –kokoelma


Pitkäaikaisen tutkimus- ja kehittämistyön myötä Abel kehitti täysin uudenlaisen reseptin luodakseen parhaimman luonnollisen parfyymin. Jokainen tuoksu koostuu erittäin tiheästä sekoituksesta luonnollisia öljyjä (käytetty luomusertifioituja raaka-aineita aina kun mahdollista) ja niistä eristettyjä tuoksukomponentteja. Tuloksena on dynaamisia, intiimejä sekä luonnollisia hajusteita, jotka tuoksuvat ihollasi koko päivän.


Vita Odor parfyymikokoelma on 100% luonnollinen. Sen sijaan että peität ainutlaatuisuutesi läpitunkevalla tuoksulla, luonnollisten raaka-aineiden kauneus piilee siinä, että ne kehittyvät ihollasi. Tuoksu työskentelee vartalosi luonnollisen kemian kanssa luoden ainutlaatuisen, uniikin tuoksun. Abel on tuoksu, joka kehittyy ihollasi läpi päivän. Abel elää ihollasi, kunnes se häviää.

Abel - Vita odor kokoelma

Vita Odor kokoelman viisi tuoksua on saatavilla kahdessa koossa: 15 ml (45 €) ja 50 ml (98 €). Pienempi koko on täydellinen vaihtoehto matkalle ja niille jotka haluavat vaihtelua tuoksukokoelmaansa. Parfyymien tuoksukirjo vaihtelee metsäisestä kukkaiseen, itämaiseen ja raikkaaseen – uudessa kokoelmassa on jotakin jokaiseen makuun. Tutustu kokelmaan tästä.


#luomuparfyymit #parfyymi

72 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page