050 5448004

Kalevantie 8, 20520 Turku, Finland

ekokampaamo-greenlips-turku-niina

NIINA

Ekokampaaja

Niina on sydänjuuriaan myöten kauneusalaa elävä turkulaistunut tyyppi. Hän rakastaa sitä, kuinka kauneusala tarjoaa alati mahdollisuuden luoda, kehittyä ja haastaa itseään. 


Niinan vahvuuksiin kuuluu joustavuus. Hän iloitsee tarjotessaan asiakkailleen juuri heille sopivia aikoja, joten älä epäröi laittaa hänelle viestiä, kun et löydä ajanvarauksesta aikaa. Niinaa kehutaan myös työssään tarkaksi ja hänen intohimonsa on kuunnella asiakkaiden toiveita tarkasti. Hänestä on ihanaa suunnitella hiuksia yhdessä asiakkaan kanssa, niin että väri ja malli palvelee asiakasta arjessa (ja juhlassa) mahdollisimman hyvin ja pitkään. 

Niinan erikoisosaamista ovat kestävät ja kauniit kampaukset (erityisesti letit ja nutturat), kasvivärit ja savivaalennukset sekä purkkien sisältö eli tuotetietous. 

Niinalta voit varata: kampaukset, hääkampaukset, hiustenleikkuut, kasvivärit, savivaalennukset, hiushoidot, ripsien ja kulmien värjäykset ja siistimiset, meikkikonsultaatiot, meikkikoulut & ryhmävierailut (esim. tyky-, polttari- ja ystäväseurueet).

luomuhoitola-turku-jasmin

JASMIN

Kosmetologi

Jasmin rakastaa kosmetologin työtään, koska hän saa tehdä juuri sitä työtä mistä hän tykkää. Hän arvostaa kovin hänen ihania asiakkaitansa sekä työtiimiään, jonka kanssa päivät kuluvat iloisesti. Työn vaihtelevuus pitää yllä hänen mielenkiintoaan, hänestä yksikään päivä ei ole samanlainen. Mahdollisuus kehittää itseään loputtomasti ja työpäivien sekä palvelukokonaisuuksien suunnittelu myös inspiroi häntä.

Jasminin vahvuuksiin työssään kuuluvat rauhallisuus, lempeys, perusteellisuus ja se, että hän todella nauttii työstään.

Hän pitää kaikista tarjoamistaan palveluista. Lempipalveluiksi ovat kuitenkin nousseet kasvohoidot ja kaikki hieronnat, koska hän pitää niiden hoidollisuudesta, siitä että työn ”jälki” näkyy asiakkaissa ja rauhallisesta temposta.

Jasminilta voit varata: kasvohoidot, jalka- ja käsihoidot, klassinen hieronta, aromahieronta, bambukeppihieronta, ripsien ja kulmien värjäys, kulmien muotoilu ja karvanpoistot (ei intiimi-).

ekokampaamo-turku-greenlips-petra.jpg

PETRA

Ekokampaaja

Petralle on selvää, että valitessaan ekokampaamon sinun ei tarvitse tinkiä laadusta. Ekologisilla tuotteilla pystyy toteuttamaan hienostuneet värit ja saavuttamaan hyvin hoidetut hiukset, sekä hiuspohjan. 


"Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni juuri sellaisena kuin olet. Tuodaan hyvin istuvalla leikkauksella ja parhaiten omia sävyjäsi korostavalla värillä just sun parhaat puolet esille. Tehdään samalla yhdessä maailmasta vähän parempi paikka meille kaikille".

Petran vahvuuksiin kuuluu asiakkaan kohtaaminen kokonaisvaltaisesti. Hänelle on tärkeää sydämellinen ja asiakkaan toiveet huomioiva palvelu. Petra myös mielellään ehdottaa ideoitaan ammattitaidolla ja tykkää suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa toivottu kokonaisuus.  
Petra rakastaa erilaisia hiushoitoja ja hierontoja.


Hänen yksi lempipalvelu on Luksusleikkuu, jossa yhdistyvät kaksi hänen lempi osa-aluettaan, hemmottelu hieronnalla ja hiustenleikkaus.


Petralta voit varata: kasvivärit, hiustenleikkuut, savivaalennukset, intialaiset päähieronnat, savi- ja karrageenihoidot ja meikit.

greenlips-beauty-maahantuonti-tiimi

MONA, HANNA, SHARON

Maahantuonnin tiimi

Tulossa pian...

Saara2-(1-of-1) (1).jpg

SAARA

Kosmetologi

Saara on tällä hetkellä äitiyslomalla, mutta tekee pari viikonloppuvuoroa kuukausittain. Hän tekee tällöin pääsääntöisesti hänen lempitöitään, eli karvanpoistoja. Suosituin Saaralta varattu palvelu on brasilialainen karvanpoisto, sillä Saaran rempseä ja luonnollinen tapa olla, tekee tilanteen helpoksi vaikka olisit ensimmäistä kertaa.