ekokampaamo-turku-greenlips-petra.jpg

PETRA

Ekokampaaja

Petralle on selvää, että valitessaan ekokampaamon sinun ei tarvitse tinkiä laadusta. Ekologisilla tuotteilla pystyy toteuttamaan hienostuneet värit ja saavuttamaan hyvin hoidetut hiukset, sekä hiuspohjan. 


"Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni juuri sellaisena kuin olet. Tuodaan hyvin istuvalla leikkauksella ja parhaiten omia sävyjäsi korostavalla värillä just sun parhaat puolet esille. Tehdään samalla yhdessä maailmasta vähän parempi paikka meille kaikille".

Petran vahvuuksiin kuuluu asiakkaan kohtaaminen kokonaisvaltaisesti. Hänelle on tärkeää sydämellinen ja asiakkaan toiveet huomioiva palvelu. Petra myös mielellään ehdottaa ideoitaan ammattitaidolla ja tykkää suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa toivottu kokonaisuus.  
Petra rakastaa erilaisia hiushoitoja ja hierontoja.


Hänen yksi lempipalvelu on Luksusleikkuu, jossa yhdistyvät kaksi hänen lempi osa-aluettaan, hemmottelu hieronnalla ja hiustenleikkaus.


Petralta voit varata: kasvivärit, hiustenleikkuut, savivaalennukset, intialaiset päähieronnat, savi- ja karrageenihoidot ja meikit.

luomuhoitola-turku-jasmin

JASMIN

Kosmetologi

Jasmin rakastaa kosmetologin työtään, koska hän saa tehdä juuri sitä työtä mistä hän tykkää. Hän arvostaa kovin hänen ihania asiakkaitansa sekä työtiimiään, jonka kanssa päivät kuluvat iloisesti. Työn vaihtelevuus pitää yllä hänen mielenkiintoaan, hänestä yksikään päivä ei ole samanlainen. Mahdollisuus kehittää itseään loputtomasti ja työpäivien sekä palvelukokonaisuuksien suunnittelu myös inspiroi häntä.

Jasminin vahvuuksiin työssään kuuluvat rauhallisuus, lempeys, perusteellisuus ja se, että hän todella nauttii työstään.

Hän pitää kaikista tarjoamistaan palveluista. Lempipalveluiksi ovat kuitenkin nousseet kasvohoidot ja kaikki hieronnat, koska hän pitää niiden hoidollisuudesta, siitä että työn ”jälki” näkyy asiakkaissa ja rauhallisesta temposta.

Jasminilta voit varata: kasvohoidot, jalka- ja käsihoidot, klassinen hieronta, aromahieronta, bambukeppihieronta, ripsien ja kulmien värjäys, kulmien muotoilu ja karvanpoistot (ei intiimi-).

Maiju kuva.jpg

MAIJU

Kosmetologi

Maiju on kotoisin laakeiden peltojen ääreltä, Seinäjoelta. Tampereella asuessaan hän löysi alan missä yhdistyy hänen intohimonsa: Ihonhoito, ihmisyys ja asiakaspalvelu. SKY-kosmetologiksi hän kouluttautui Helsingissä.  Vuodenvaihteessa 2020 hän löysi kotinsa Turusta, täältä minne hän aina tiesi päätyvänsä.

Maijun vahvuudet on ottaa jokainen asiakas vastaan kauniina, uniikkina yksilönä, joka ansaitsee vain ja ainoastaan parasta. Hänen asiakaspalautteissaan toistuu sanat: Pirteä, ammattitaitoinen ja ihana kosmetologi, joka todella haluaa auttaa asiakkaitaan iho-ongelmien parista kohti tervettä hehkuvaa ihoa. Hän tuo mukanaan probioottisen ihonhoitosarjan Essen, jonka ideologia ja tuotteet ovat erinomaisia herkistyneelle iholle (kuten atopia, rosacea, akne tai voimakas couperosa).

Maiju on empaattinen, luotettava ja huolellinen kosmetologi, joka rakastaa tehdä kasvohoitoja. Hänellä on myös vankka kokemus myös naisten brasilialaiseen sokerointiin.

”Anna aikaa itsellesi, lupaan olla läsnä sinua varten”

Saara2-(1-of-1) (1).jpg

SAARA

Kosmetologi

Saara on tällä hetkellä äitiyslomalla, mutta tekee pari viikonloppuvuoroa kuukausittain. Hän tekee tällöin pääsääntöisesti hänen lempitöitään, eli karvanpoistoja. Suosituin Saaralta varattu palvelu on brasilialainen karvanpoisto, sillä Saaran rempseä ja luonnollinen tapa olla, tekee tilanteen helpoksi vaikka olisit ensimmäistä kertaa.

luonnonkosmetiikan-maahantuonti-greenlip

SHARON JA MONA

Verkkokaupan ja maahantuonnin tiimi

Tämä kaksikko ovat olleet Greenlips Beautyn toiminnassa mukana alusta asti. Perustaja Sharon otti valloittavan Monan osaksi Greenlips Beautya jo ihan alusta. Heitä yhdistää intohimo ekologisuuteen ja hyvinvointiin ja halu tehdä huomisesta kauniimpi meille kaikille. 

ekokampaamo-greenlips-turku-niina

NIINA

Ekokampaaja (äitiysvapaalla 11.7 ->)

Niina on sydänjuuriaan myöten kauneusalaa elävä turkulaistunut tyyppi. Hän rakastaa sitä, kuinka kauneusala tarjoaa alati mahdollisuuden luoda, kehittyä ja haastaa itseään. 


Niinan vahvuuksiin kuuluu joustavuus. Hän iloitsee tarjotessaan asiakkailleen juuri heille sopivia aikoja, joten älä epäröi laittaa hänelle viestiä, kun et löydä ajanvarauksesta aikaa. Niinaa kehutaan myös työssään tarkaksi ja hänen intohimonsa on kuunnella asiakkaiden toiveita tarkasti. Hänestä on ihanaa suunnitella hiuksia yhdessä asiakkaan kanssa, niin että väri ja malli palvelee asiakasta arjessa (ja juhlassa) mahdollisimman hyvin ja pitkään. 

Niinan erikoisosaamista ovat kestävät ja kauniit kampaukset (erityisesti letit ja nutturat), kasvivärit ja savivaalennukset sekä purkkien sisältö eli tuotetietous. 

Niinalta voit varata: kampaukset, hääkampaukset, hiustenleikkuut, kasvivärit, savivaalennukset, hiushoidot, ripsien ja kulmien värjäykset ja siistimiset, meikkikonsultaatiot, meikkikoulut & ryhmävierailut (esim. tyky-, polttari- ja ystäväseurueet).

 

050 5448004

Kalevantie 8, 20520 Turku, Finland