050 5448004

Kalevantie 8, 20520 Turku, Finland

LUOMUHOITOLA

Greenlips Beautyn luomuhoitola on paikka jossa mieli ja keho saavat lempeää hoitoa. Täältä löydät kaikenlaisia hoitoja päästä varpaisiin. Jokaisessa hoidossa on ripaus iloisuutta, rentoutta, hyvää oloa sekä ihoa hoitavaa luonnonkosmetiikkaa. Luomuhoitolassa meille on tärkeää, että sinulla ja ihollasi on hyvä olla ja teemme parhaamme sen eteen. Ota siis aikaa itsellesi ja tule hoitamaan hipiää ja mieltä.

 

ANNA SISÄISEN KAUNEUDEN NÄKYÄ

KASVOHOIDOT

30€ - 89€

TÄYDELLINEN KASVOHIERONTA

45€

HEMMOTTELEVA JALKAHOITO

75€

IHONHOITOKONSULTAATIO

90€

HEMMOTTELEVA KÄSIHOITO

55€

HIERONNAT

75€ - 85€

RIPSIEN JA KULMIEN SIISTIMINEN JA VÄRJÄYS

12€ - 25€

KARVANPOISTOT

25€ - 75€

 

HOIDOT

FRESH UP- KASVOHOITO


Fresh Up kasvohoito aloitetaan virkistävällä puhdistuksella, jonka jälkeen ihosi kuoritaan kirkkaaksi. Kuorinnan jälkeen kasvoillesi levitetään naamio ihotyyppisi mukaan, vaikutusaikana saat rentouttavan päähieronnan. Lopuksi kasvoillesi ja silmänympärysihollesi levitetään sinun ihollesi sopivat hoitovoiteet.

Kesto 30 min

TÄYDELLINEN KASVOHOITO


Hoito aloitetaan puhdistamalla iholta meikki ja lika jonka jälkeen kuoritaan kasvot, kaula ja dekoltee. Tämä saa ihosi näyttämään kirkkaammalta ja tuntumaan pehmeämmältä. Höyryn jälkeen iho puhdistetaan mekaanisesti ja siistitään kulmat. Kasvoillesi levitetään ihollesi sopiva hoitava naamio ja naamion aikana saat hemmottelevan päähieronnan. Seuraavaksi saat rentouttavan kasvohieronnan, joka tehdään huumaavan tuoksuisilla öljyillä antaen kasvoillesi samalla kosteutta. Lopuksi kasvoille levitetään hoitovoide. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi ja kotihoito-ohjeet.

Kesto 90 min.

GREEN SKINCARE KASVOHOITO


Kasvohoito täynnä pelkkää hemmottelua! Kasvohoito aloitetaan tekemällä kasvoille tuplapuhdistus, jonka jälkeen iho kuoritaan. Tämä saa ihon kirkastumaan silminnähden ja tuntumaan pehmeältä. Kuorinnan jälkeen levitetään ensin voidenaamio ja sen päälle okkluusionaamio tehostamaan voidenaamion imeytymistä. Naamion aikana hierotaan käsivarret ja kädet ihanan tuoksuisella öljyllä. Naamion jälkeen hierotaan dekoltee, niska, kasvot ja hiuspohja. Lopuksi levitetään ihotyypin mukainen seerumi ja hoitovoide.

Kesto 90 min

TÄYDELLINEN KASVOHIERONTA


Kasvohieronta parantaa ihon mikroverenkiertoa ja lymfakiertoa ja sitä kautta antaa ihollesi hehkua, kiinteyttää ihoa, rentouttaa mieltä ja parantaa stressin sietokykyä. Kasvohieronnassa kannattaakin käydä säännöllisesti, jotta ihosi kimmoisuus säilyy hyvänä ja ihosi säilyttää hehkunsa. Hieronnassa käsitellään myös kasvojen akupisteet.

Kasvohieronta toteutetaan L’atelier des Délices -sarjan herkullisen tuoksuisella lämpimällä öljyllä kynttilän valossa, rentouttavaa musiikin soidessa taustalla. Hieronnan jälkeen saat nauttia lämmintä teetä hunajan ja tumman suklaapalan kera. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kasvojen ja dekolteealueen hieronta sekä ihotyypin mukainen hoitovoide.

Kesto 45 min

HEMMOTTELEVA JALKAHOITO


Jalkahoito aloitetaan hemmottelevalla ja rentouttavalla suolakylvyllä, jonka jälkeen jalkojen ja säärten iho kuoritaan pehmeäksi. Kuorinnan jälkeen poistetaan kovettumat ja huolitellaan kynnet ja kynsinauhat.  Halutessasi kynnet lakataan valitsemallasi sävyllä. Jalat hierotaan polviin asti ihanan tuoksuisella öljyllä ja lopuksi levitetään ravitseva voide joka saa jalat tuntumaan ja näyttämään pehmeiltä.


Kesto 90 min.


HEMMOTTELEVA KÄSIHOITO


Aluksi kädet kuoritaan ja kylvetetään pehmoisiksi jonka jälkeen siistitään kynsinauhat ja kynnet viilataan haluamaasi muotoon. Halutessasi kynnet lakataan toivomallasi värisävyllä. Lopuksi tehdään rentouttava käsien hieronta kyynärpäihin asti. Käsiisi levitetään vielä ihanan tuoksuinen käsivoide.


Kesto 60 min.

MINIMANIKYYRI

Tässä kynsien pikaehostuksessa kynnet viilataan toivomaasi muotoon ja lakataan valitsemallasi sävyllä. Lopuksi käsiin hierotaan pehmentävä ja kosteuttava voide.


Kesto 30 min.

KASVOJEN IHONPUHDISTUS


Iholle tehdään alkupuhdistus, jonka jälkeen kuoritaan ja höyrytetään iho mikä valmistelee sen mekaaniselle puhdistukselle. Puhdistuksen jälkeen levitetään ihotyypin mukainen hoitovoide.

Kesto 60 min

SELÄN IHONPUHDISTUS

 
Hoito aloitetaan puhdistamalla selän iho ja kuorimalla se pehmeäksi ja kirkkaaksi. Kuorinnan jälkeen iho höyrytetään ja tehdään ihonpuhdistus. Tämän jälkeen selälle levitetään syväpuhdistava ja tasapainottava savipakkaus, jonka vaikutuksen aikana saat rentouttavan päähieronnan. Pakkauksen poistamisen jälkeen hierotaan selkä rennoksi ja viimeisenä levitetään tasapainottava hoitovoide.


Kesto 90 min

KOKOVARTALOHIERONTA

Tässä kokonaisvaltaisessa hieronnassa saat itse vaikuttaa voimakkuuteen ja voimme tarvittaessa muokata hierontaa tarpeidesi mukaan. Hieronta auttaa lihasjumeihin ja esimerkiksi jännitysniskaan. Lihakset ja mieli rentoutuvat rauhoittavan musiikin, kynttilöiden ja kehoa hellivien hierontaotteiden yhteisvaikutuksessa.

Kesto 90 min

AROMAHIERONTA

Ihastuttava henkistä ja fyysistä hyvänolontunnetta lisäävä aromahieronta sopii kaikille. Vaikka et kärsisi lihasjännityksestä tai kivuista hyödyt silti hoidosta. Hieronnassa käytetään erilaisten eteeristen öljyjen sekoituksia jotka valitaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Eteeriset öljyt imeytyvät verenkiertoon asti ja niiden vaikutus kestää kehossa useita päiviä. Hierontaotteet ovat erilaiset kuin klassisessa hieronnassa ja niiden avulla päästään pureutumaan syvällekin lihakseen.

Mikäli olet tuoksuyliherkkä kannattaa huomioida, että eteeristen öljyjen tuoksu on melko voimakas. 

Kesto 75 min

BAMBUKEPPIHIERONTA

Bambukeppihieronta aloitetaan kevyillä venytyksillä rauhallisesti hengitellen. Ensin hierotaan vartalo takaa, sitten edestä käyttäen isompia bambukeppejä. Liikkeet ovat kevyitä sively- ja pumppausliikkeitä. Seuraavaksi hierotaan vartalo edestä, sekä jalanpohjat ja kasvot. Hieronta on stressiä poistavaa, virkistävää ja nestekiertoa vilkastuttavaa.

Kesto 90 min

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS


Refectocils Sensitive
Refectocils Orginal 

Ripsien ja kulmien värjäyksellä saat kasvoille uuden ilmeen. Väri kestää noin 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Ripsiväriä voit silti käyttää. Kulmakarvojen väri valitaan toiveidesi mukaan huomioon ottaen hiusten tummuusaste. Kulmien muotoilu ja värjäys antavat kehystä kasvoille ja kohottavat kasvojen ilmettä.

Kesto 30 min

HUOMIOITAVAA KAIKKIIN HOITOIHIN TULLESSA:

Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, kerrothan meille hoitoon tullessasi mahdollisesta sairaudesta, lääkityksestä, allergiasta tai muusta asiasta joka voi vaikuttaa hoitoosi. Kerrothan myös jos olet raskaana, tai sinulla on ollut aknelääkitys viimeisen puolen vuoden aikana, lämmin kiitos!