olohuone-ekokampaamo-(14-of-20).jpg

KASVIVÄRIT

Greelips Beautyn Olohuoneen kampaamossa käytämme korkealaatuisia luomusertifioituja Radico Colour Me Organic ja Khadin -kasvivärejä ja kasvivärisekoituksia. Käyttämämme värit ovat laadukkaita, hiusta hoitavia ja erittäin pigmenttirikkaita. Ne antavat kauniin, syvän, kestävän sävyn ja uskomattoman kiillon. Kasviväreillä saat upean kuparin sävyjä 'Strawberry Blondesta' intensiiviseen kupariin, syvän ruskeita tai hunajaisen tai vehnän vaaleita. Kasvivärjäyksen jälkeen hiukset ovat hoidetun tuntuiset ja superkiiltävät.

Kampaamomme on tunnelmaltaan rauhallinen ja rentouttava. Tervetuloa kaunistautumaan sekä rauhoittumaan!


Kasviväreillä on hyvä peittokyky ja pysyvyys, mutta on hyvä ottaa huomioon muutama seikka, etekin jos hiuksesi ovat voimakkaasti vaalennetut tai harmaantuneet:

  • ​Suosittelemme karrageeni puhdistusta ennen ensimmäistä kasviväriä/siirryttäessä synteettisestä väristä kasviväriin

  • Kasviväri ei läpivärjää hiusta vaan jää sävyttäväksi kerrokseksi hiuksen pintaan (kuten esim. synteettiset suoravärit ja sävyttävät hoitoaineet). Tämän vuoksi lopputulokset ovat hieman läpikuultavia, luonnollisen kauniita eivätkä esimerkiksi useita asteita tummempia kuin oma luonnollinen värisi. Kasviväriä voidaan kuitenkin kerrostaa intensiivisempää lopputulosta toivoessa.

  • Suosittelemme varaamaan esipigmennoinnin mikäli toivoisit hiukset vaaleasta tummaksi tai haluat harmaat hiukset täysin tummaksi. 

  • Kasviväreillä ei voi vaalentaa hiusta tai saavuttaa kylmän vaaleita sävyjä. Kasvivärillä voi kuitenkin kirkastaa vaaleita hiuksia ja häivyttää tyvikasvua. Kun kaipaat selkeästi vaaleampaa lopputulosta, suosittelemme valitsemaan savivaalennuksen, raitoina tai kokovärinä.

  • Kasvivärin lopputulokseen vaikuttaa sen hetkinen hiusvärisi (onko hiustesi sävy oma, värjätty, onko siinä selkeitä rajoja tai raitoja) ja kehosi oma ph. Lopputulos on aina uniikki, juuri sinulla sopiva, upea ja luonnollinen väri.


  • Huomioithan, että kasviväriä ei voi irrottaa hiuksesta kokonaan millään konstilla - siksi suosittelemme kasviväreihin siirtymistä ammattilaisen konsultaatiolla, jotta voidaan valita parhaiten sinun hiustarpeillesi sopiva kasvivärisekoitus.

  • Kasvivärien pysyvyys on paras kun hoidat hiuksia kotona luomulaatuisilla Less is More tuotteilla

KASVIVÄRI LYHYET HIUKSET 104 €

KASVIVÄRI PUOLIPITKÄT HIUKSET 117 €

KASVIVÄRI PITKÄT HIUKSET 130 €

KASVIVÄRI EXTRAPITKÄT HIUKSET 145 €

KASVIVÄRI + LEIKKUU, LYHYET HIUKSET 130 €

KASVIVÄRI + LEIKKUU, PUOLIPITKÄT HIUKSET 143 €

KASVIVÄRI + LEIKKUU, PITKÄT HIUKSET 156 €

KASVIVÄRI + LEIKKUU, EXTRAPITKÄT HIUKSET 169 €