HIERONNAT

hieronta_hierontaturku_turku_greenlips_b

AROMAHIERONTA 1 H 15 MIN

85 €

Rentouttava aromahieronta hellii kehoa ja mieltä. Tämä koko vartalolle tehtävä hieronta vaikuttaa verenkiertoon, lihaksiin ja mieleen. Hieronnassa käytetään erityisiä eteeristen öljyjen seoksia, jotka valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Aromahierontaa ei suositella jos olet raskaana tai imetät, sinulla on tulehdus iholla tai sisäisesti, sairastat sydän- tai verisuonisairautta tai sinulla on kasvain.

bambukeppihieronta_hieronta_turku_greenl

BAMBUKEPPIHIERONTA 1 H 15 MIN

75 €

Kaipaatko syvärentoutusta ja lihaksia hoitavaa hierontaa? Tekisikö mielesi kokeilla jotain hieman erilaista?

Itämaisessa bambukeppihieronnassa yhdistyy perinteinen hieronta ja bambukepit, joilla päästään erityisin sively- ja kääntöliikkein syvälle lihaskudoksiin. Hoito aloitetaan rauhallisesti hengitellen ja lihaksia lämmitellen. Taustalla pelkkä kynttilänvalo ja meditaatiomusiikki. Hieronta on kokovartalohoito, jossa käsitellään myös jalanpohjien akupisteitä. Hoidossa käsitellään myös vatsa. Kasvotkin saavat virkistävän sivelyn kasvoille tarkoitetuilla bambutikuilla.

Hieronta on lihaksia rentouttava, stressiä poistava, virkistävä ja nestekiertoa vilkastuttava. Sarjahoitona toteutettuna bambukeppihieronta auttaa selluliitin hoidossa.

kokovartalohieronta_hierontaturku_greenl

KOKOVARTALOHIERONTA 1 H 30 MIN

75 €

Kun kehosi ja mielesi kaipaa kokonaisvaltaista rentoutusta.

Hieronta sopii kaikille, oli sinulla sitten lihaskipuja urheilusta tai kärsit jännitys niskasta, tai jos vain yksinkertaisesti haluat rentoutua ja hypätä hetkeksi pois arjen pyörityksestä.

Klassinen hieronta aloitetaan vartalon takapuolelta, edeten jaloista kohti niskaa ja päätä. Tämän jälkeen hierotaan vartalo edestä alkaen jaloista ja lopettaen kasvojen sivelyyn. Hieronta tehdään ihoa pehmentävällä öljyllä rauhallisin liikkein toivomallasi voimakkuudella. Hieronta tehdään kynttilänvalossa ja taustalla soi rentouttava musiikki.

niskahartiahieronta_niskahieronta_hartia

NISKA-HARTIAHIERONTA 30 MIN

45 €

Rentouttava niska-hartiahieronta klassisin hierontaliikkein avaa jännitykset niska-hartiaseudulta. Olet sitten päätetyötä tekevä, käsitöitä harrastava tai muutoin pitkiä aikoja samassa asennossa oleva, tunnistat varmasti oireet: kipeytynyt niska ja hartiat, päänsäryt, verenkierron heikkeneminen käsissä ja liikkeiden vajanaisuus. Puolen tunnin hieronnan jälkeen eron varmasti tuntee. Veri alkaa kiertää kunnolla, lihakset pehmenevät ja jännitykset aukeavat. Samalla mieli rentoutuu ja stressi poistuu kehosta.


Klassinen puolivartalohieronta tehdään ihoa pehmentävällä luomulaatuisella manteliöljyllä. 

puolivartalohieronta_hierontaturku_hiero

PUOLIVARTALOHIERONTA 1 H

55 €

Voit itse valita hieronnan joko ylä- tai alavartalolle. Esimerkiksi urheilusta kipeytyneille ja rasittuneille jaloille tai päätetyöskentelystä jäykistyneelle selälle ja hartioille.


Klassinen puolivartalohieronta tehdään ihoa pehmentävällä luomulaatuisella manteliöljyllä. 

 

050 5448004

Kalevantie 8, 20520 Turku, Finland

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook